Přírodní produkt Recenze ENERGY Celitin 90 tbl.

Recenze ENERGY Celitin 90 tbl.

Vyvážený poměr účinných látek doplňku stravy Celitin působí příznivě především na oblasti mozku, které se účastní procesů dlouhodobého plánování, soustředění a pozornosti. Bioinformace obsažené ve výrobku harmonizují s ostatními účinnými složkami a jemnými energiemi informačního pole organismu. Přípravek obsahuje lecitin a Ginkgo bilobu.

Daniela17. ledna 2025

TOP produkt!!

danastr29. června 2024

Snížil mi cholesterol. Rozhodně doporučuji.

Velmi účinný. V kombinaci s Regalenem sníží cholesterol. Všechny preparáty od Energy jsou skvělé a hlavně fungují.

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

Vybrala som si produkt pre jeho zlozenie - lecitin, Ginko biloba a Gotu kola. Ocakavam zlepsenie pamate po dlhsom uzivani. Zatial ho uzivam kratko, tak neviem este posudit.

Registrovaný uživatel29. března 2023

Robi mi dobre prekrvuje mi nohy Z malými prestávkami ho používam stale.Neboli ma zaludok

Neviem o nedostatkoch

29. srpna 2022

Funguje na 100%

Užívám ho 4 roky a budu dál. Když ho přestanu brát, zhruba po 3 týdnech to na sobě poznam. Už 4 roky nevím, co jsou studené ruce, nohy a opravdu zbystří mysl. Nejsou to kecy.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Tablety sú veľké ale ľahko sa prehĺtaju Nezaťažujú žalúdok ako iné vitamínové produkty Ja som zatiaľ spokojná

Nevidím zatiaľ na sebe žiadne výsledky Ale brala som zvýšené množstvo enegy vitamínov a nemala som žiadny pocit ťažkého žalúdka ako pri ostatných vitaminoch Energy môže byt

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

asi to funguje, uvidíme časem

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

Celitin užívám opakovaně, je dobrý na nervy i paměť, jsem s ním spokojená

Registrovaný uživatel2. června 2021

podpora bystrého myšlení

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

vynikajúca kombinácie prírodných látok so synergickým efektom na mentálny výkon, duševnú pohodu, cievy

budem užívat dlhodobo

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Na doporučení.Tlumí příznaky Parkinsonovy nemoci.Užívání dle návodu.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Asi účinkuje.