funguje, žádná baterka

Zvonek EMOS P5750 je hodnocen jako spolehlivý a praktický produkt s bezbateriovým tlačítkem, jednoduchou instalací a velkým dosahem signálu. Většina zákazníků oceňuje jeho funkčnost a úsporu na bateriích, i když někteří zmiňují problémy s upevněním tlačítka a omezené možnosti rozlišení zvonění.
funguje, žádná baterka
Bezbateriový = bezúdržbový vysílač
Kvalitní výrobek
Oboustranná samolepka k uchycení tlačítka zvonku na 1. pokus selhala.
Plní požadavky na provoz, snad již bude tlačítko držet.
Bez baterií
maximální spokojenost, jednoduchá manipulace, barva přesně dle obrázku, i maximální hlasitost je dost výrazná
bez baterie
žádné baterie, dosah dostačující
Malý dosah.
jednoducha montas
bezbateriové, snadná instalace a nastavení
Perfektní,funkční zvonek,který ještě i dobře vypadá.
Lehké nastavení tak,aby to člověku vyhovovalo.
Za mě velká spokojenost!
Vše,co si od Emosu koupím,tak funguje na 100%.
Za mě velká spokojenost
nepotřebuje baterii
velký výběr kombinací počtu jednotlivých komponent
přidělání šroubky ohrožuje funkčnost a zcela jistě ruší vodovzdornost
měl by k němu být dodáván - alespoň jako doplňek - kryt proti sněmu a ledu a děšti
Dobrý produkt
Koupil jsem abych měl jeden vysílač dole a jeden nahoře.Spárováno už s používaným.OK.
Zvonek je bez baterie a to je dobře
Po zprovoznění zůstává zablokované tlačítko,ne vždy ale často
Výrobek průměr
Perfektní výrobek
Instalace je snadná, volitelnost zvuků plné dostačující, dosah od branky k domu 25 m. Přes 2 stěny signál v pohodě.
Problém je v pružině uvnitř zvonku při 4 zmáčknutí se nevrací. Myslím že i když bych vyměnila za nový kus, problém by byl stejně. Výměna za silnější pružinu tento problém odstranila a i po 10 zmáčknutí po sobě se zvonek vrací do zpětné polohy
Účel plní s troškou kutilské práce
Funguje a to mě stačí
Snadná montáž
Zatím šlape bez problémů
Nepotřebuje baterii.
Malá trvalá spotřeba zvonku (<0,3 W, 230 V). Snadné umístění, kde je potřeba.
Tlačítko bez baterie, piezo.
Dodanou lepící pásku jsem nepoužil. Nevěřil jsem jí.
Použil jsem jinou (tl. 2 mm) oboustrannou lepící pásku.
Doufám, že zvonek vydrží alespoň 10 let.
Funguje, dobře vypadá