Snadná montáž
Zatím šlape bez problémů

Snadná montáž
Zatím šlape bez problémů
Nepotřebuje baterii.
Malá trvalá spotřeba zvonku (<0,3 W, 230 V). Snadné umístění, kde je potřeba.
Tlačítko bez baterie, piezo.
Dodanou lepící pásku jsem nepoužil. Nevěřil jsem jí.
Použil jsem jinou (tl. 2 mm) oboustrannou lepící pásku.
Doufám, že zvonek vydrží alespoň 10 let.
Funguje, dobře vypadá
Spokojenost a kvalita výrobku
Perfektní zvuk, výborné, že je do zásuvky ne baterii
Dobrý výrobek
Bez baterie.
bezbateriový a bedrátový zvonek lze bez problémů s přpojením umístit na vzdáleném vstupní brance
Snad lépe připravit zvonek na předpřipravené otvory pro uchycení pomocí šroubů (resp. vrutů)
Dobré zařízení
Bez baterií
Bez baterií. Vzhled
Do bytu asi dobrý výrobek. Ale pokud máte větší dům tak by bylo potřeba hlasitější zvonění . Minulý zvonek mi v tomto ohledu vyhovoval lépe.
šikovné technické řešení bezbateriového zvonku
Bezbateriový zvonek!
Design OK
oboustranná samolepka nefunguje 100%
Zvonek má velký dosah. Spokojenost
Co obchod sliboval, opravdu splnil
Nejsou třeba baterie.
Vypadá velice dobře. Zatím jen krátce v provozu, ale neshledala jsem žádné problémy.
Viditelně každý ví kde zmáčknout tlačítko oproti jiným výrobkům. Tlačítko se nezasekává. Vše funguje jak má.
Žádné neznám.
Tento výrobek i přes mírně vyšší cenu rozhodně doporučuji.
Produkt vyniká ve spolehlivosti a hlavně nemusí mít v ovladači baterii. Rovněž cena odpovídá kvalitě výrobku.
Doporučuji všem zájemcům o tento produkt.
Super funguje kvalitni,snadna instalace...
udávaný dosah tlačítko-zvonek bez problémů- 40m-na kovovém sloupku a přes zeď 50cm zvoní, bezbateriové tlačítko je super, volba melodií a hlasitosti zvonění je komfortní, jednoduché párování
super zvonek dobrého výrobce, v několika variantách, máme tři v rodině a všechny ok, možno kombinovat víc zvonících jednotek a množství tlačítek
Funguje na 100procent
Skvělý produkt