IP kamera Recenze EMOS Gosmart IP-200 SNAP

Recenze EMOS Gosmart IP-200 SNAP

Bezpečnostní kamera EMOS Gosmart IP-200 SNAP snímá v rozlišení 1920 x 1080 px. Pyšní se krytím IP65. Díky snadné montáži, bateriovému provozu a univerzálnímu využití v interiéru i exteriéru se stane spolehlivým ochráncem domova během vaší nepřítomnosti.

wiendl22. září 2024

Jednoduchá instalace, žádné dráty, bez problémů

Registrovaný uživatel30. srpna 2024

Návod je k ničemu, nelze kvůli němu kameru plně využít.

Registrovaný uživatel24. dubna 2024

Zatím testuji, ale zatím spíše příjemné překvapení jak funkcí, tak provedením. Možná do budoucna koupím ještě jednu.

Jiří9. března 2024

Super, funguje jak má, snadná montáž.

fanta.j15. ledna 2024

dobrá baterie

uniel11. prosince 2023

Mám již jeden kus 5 měsíců. Kupuji další, protože mě mile překvapila výdrž na 1 nabití (používám bez infra přísvitu, 1 nabití, nyní baterie na 45%!) Výborný systém s magnetickým držákem.

Mám kamery s lepším obrazem i zvukem než jsou tyto, ale pro tu výdrž na jedno nabití jí to odpustím.

Pokud potřebujete kameru do míst bez přívodu proudu (uvnitř i venku), s jednoduchou instalací, nenápadnou - bez opičárny v podobě solárního panelu...

pklevec8. prosince 2023

Dnes zprovozněno a první dojem perfektní. Uvidíme jak dál.

Aplikace "smart life" připojení bez problémů. Široký úhel záběru, obraz perfektní. Nicméně funguje jeden den. Takže na nějaké hlubší hodnocení je brzo.

bradler20061. prosince 2023

kvalitní obraz, přiblížení, dlouhá výdrž baterie

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Napájení na dobíjecí baterie, dlouhá výdrž. Aplikace na ovládání v češtině.

Horší kvalita obrazu. V chladném počasí se zamlžují čočky, na noční režim není nic vidět. Krátký dosah Wifi . Nemá ZOOM.

Výhoda bateriového napájení a bezdrátového připojení, nejsou potřeba žádné kabely. Ale z kvality čoček jsem zklamaný, v zimním období nepoužitelný, zamlžený obraz.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Špičková kamera za lidovou cenu

Registrovaný uživatel20. června 2023

Používám od dubna a teprve v polovině června jsem podruhé nabíjel.

Pomocí apky pravidelně kontroluji co se děje doma