Jednoduchá instalace, žádné dráty, bez problémů

Jednoduchá instalace, žádné dráty, bez problémů
Návod je k ničemu, nelze kvůli němu kameru plně využít.
Zatím testuji, ale zatím spíše příjemné překvapení jak funkcí, tak provedením. Možná do budoucna koupím ještě jednu.
Super, funguje jak má, snadná montáž.
dobrá baterie
Mám již jeden kus 5 měsíců. Kupuji další, protože mě mile překvapila výdrž na 1 nabití (používám bez infra přísvitu, 1 nabití, nyní baterie na 45%!)
Výborný systém s magnetickým držákem.
Mám kamery s lepším obrazem i zvukem než jsou tyto, ale pro tu výdrž na jedno nabití jí to odpustím.
Pokud potřebujete kameru do míst bez přívodu proudu (uvnitř i venku), s jednoduchou instalací, nenápadnou - bez opičárny v podobě solárního panelu...
Dnes zprovozněno a první dojem perfektní. Uvidíme jak dál.
Aplikace "smart life" připojení bez problémů. Široký úhel záběru, obraz perfektní. Nicméně funguje jeden den. Takže na nějaké hlubší hodnocení je brzo.
kvalitní obraz, přiblížení, dlouhá výdrž baterie
Napájení na dobíjecí baterie, dlouhá výdrž.
Aplikace na ovládání v češtině.
Horší kvalita obrazu.
V chladném počasí se zamlžují čočky, na noční režim není nic vidět.
Krátký dosah Wifi .
Nemá ZOOM.
Výhoda bateriového napájení a bezdrátového připojení, nejsou potřeba žádné kabely. Ale z kvality čoček jsem zklamaný, v zimním období nepoužitelný, zamlžený obraz.
Špičková kamera za lidovou cenu
Používám od dubna a teprve v polovině června jsem podruhé nabíjel.
Pomocí apky pravidelně kontroluji co se děje doma