Kamera do auta Recenze ELTRINEX LS700 4K GPS

Recenze ELTRINEX LS700 4K GPS

Autokamera ELTRINEX LS700 4K GPS je navržena pro umístění na zpětné zrcátko, což zajišťuje nenápadné a praktické řešení pro monitorování vaší jízdy. Kamera disponuje rozlišením videa 4K, což umožňuje zaznamenávat ostré a detailní záběry. Snímková frekvence 30 fps zajišťuje plynulý záznam, což je důležité pro přesné zachycení rychle se pohybujících objektů. Kamera je vybavena širokým úhlem…

Jaromir Vesecky25. dubna 2025

nastavitelný monitoring semaforů, jízdních pruhů, rychlosti, etc. dokonale ostrý záznam parkovací režim, záznam i když auto stojí delší dobu

Naplnila očekávání

Peter Rozek24. března 2025

Zatím stoprocentní spolehlivost Krásně ostré video

První autokameru od Eltrinexu jsem si pořídil někdy asi před 10 lety a slouží mi dodnes. Už ale byla technicky nedostačující (rozlišení), tak jsem dostal k narozeninám nový model a musím konstatovat, že mě opět nezklamal. Co do rozlišení se posunuli hodně dopředu, navíc už je možné připojit i zadní kameru. Přibyly také některé chytré funkce, které jsem zatím nevyužil.

Jan Krejci Rudna11. prosince 2024

Kvaltiní značkový produkt Vysoké rozlišení záznamu videa Snadné připojení v autě

Při srovnávání jsem nenašel na trhu nic lepšího. Jedná se o investici na několik let a může pomoci při dokazování velké škody, takže šetřit nedává smysl. Vyšší cena mi proto nevadila.

Radek Kesan28. listopadu 2024

- Polarizační filtr výrazně zlepšuje kvalitu a čitelnost obrazu - Na videu se dají i přiblížit detaily, je ostré a má vysoké rozlišení - Evropský design a kvalita provedení

Asi není moc co vytknout

Javlad 8666. listopadu 2024

Velký posun vpřed

Jura Dvorak1. listopadu 2024

Provozuji zatím jen něco přes měsíc a již pomohla při identifikaci viníka nehody. Dávám palec nahoru

Peet Vacha1. listopadu 2024

Perfektní záznam v noci a v šeru

Jaro Foltyn12. září 2024

Vysoké rozlišení a nadstandardní optika Spolehlivost

Zatím asi nejlepší kamera, kterou jsem v autě měl.