Recenze Elie Saab Le Parfum W EDP

Elie Saab Le Parfum je zosobněním ženskosti. Kombinace světla Blízkého východu a modernity Západu. Je to vlastně óda na světlo, která harmonizuje díky nepřetržité reakci dřeva a květin. I samotný design flakonku je vybalancován mezi důsledností a nádherou mezi světy, ve kterých se Elie Saab pohybuje.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 32 recenzí pomocí Seznam AI

Elie Saab Le Parfum W EDP je parfém s výraznou a jemnou vůní, která se dlouhodobě drží a vyhovuje mnoha uživatelkám. Přestože většina recenzí vyzdvihuje jeho kvalitu a eleganci, objevují se i stížnosti na vadné rozprašovače a ojediněle i na podezření z neoriginálního produktu. Doporučeno pro ty, kdo hledají originální a trvanlivou vůni.

• Nádherná a jemná vůně
  • Dlouhá výdrž a intenzita
  • Originální a nevtíravá vůně
  • Elegantní a vhodná pro různé příležitosti
  • Kvalitní a oblíbená volba pro dlouhodobé používání
  • Vadný rozprašovač u některých balení
  • U některých kusů podezření na neoriginální produkt
  • Vůně může být pro někoho příliš sladká
  • Kratší výdrž u některých uživatelů
  • Problémy s rozprašovačem při aplikaci

mamkaoddady27. prosince 2025

První dojem-výrazná vůně,aromatická, ale po chvíli se příjemně rozleží, jemná, sladší

abencova21. srpna 2025

Elegantní vůně s dobrou výdrží

rychtarikova.d28. dubna 2024

Nádherná a jemná vůně.

Registrovaný uživatel6. října 2023

krásně voní, kupuji ho již déle

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

jemná vůně nevyprchá příliš brzy

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Jemná a zároveň plná vůně, celoroční tip , volím podle nálady...vydzi ....je mi příjemná, nic dominantního a těžkého

Mne je příjemná

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Koupila jsem už poněkolikáté, poprvé, myslím, někdy kolem roku 2016. Moje srdeční záležitost a zajímalo by mě porovnání někoho, kdo má rád tento původní Le Parfum a vyzkoušel i poslední novinku Lumiere.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

používám ji dlouho, jemná, nevtíravá vůně, používám ji téměř denně, nebo podle nálady a počasí :-)

nedostatky nemá

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Nádherná vůně.

Registrovaný uživatel24. září 2021

používám již delší dobu, vyhovuje

Příznivá cena, rychlé dodání, parfém podle mého výběru

Registrovaný uživatel18. září 2021

Krasna vune, korenena, silna, vydrzi vonet, doporucuji

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Pouzivam x let a stale bavi. Kombinuji s jinou znackou,ale stale se vracim k Elie, nikdy me nezklamala

Proste nikdy nezklame. Ani v praci ani do spolecnosti.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Je to zkrátka moje oblíbená vůně. Trochu květinová, trochu sladká, ale zároveň je v ní cosi jakoby "nahořklého", samozřejmě orientálního, jak se píše ve složení. Je svěží a přitom výrazná. Není to žádná sladká "tuctovka", naopak. Je jiná a trochu zvláštní. Používám ji, kamkoli jdu.

Registrovaný uživatel8. května 2021

Vůně má velkou výdrž. Pěkná cena

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Příjemná vůně pro starší dámy, dlouho vydrzi, rychle dodani

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Pro mě nádherná, lehce orientální vůně se kterou jsem se sžila natolik, že ji už necítím, bohužel. Ale nechci už nikdy jinou :-)

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Nevoni tak jak ma

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Kupovala jsem jen dle recenzí a nepochybila. Krásná vůně. Úplně mě očarovala. Chci v ní být zahalená stále. A to díky intenzitě jsem. Prostě láska na dlouho .

Nepřehánět s dávkováním. Stáčí 1 - 2 střiknutí nebo projít pod "sprškou" z parfému.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Společnost Elnino se prezentuje jako obchod, který prodává pouze originál produkty, což se v tomto případě ukázalo jako nepravdivé tvrzení. Objednal jsem tester parfému Elie Saab z ekologických důvodů. Vzhledem k tomu, že parfém značky Elie Saab manželka používá již několik let, musím konstatovat, že jsem byl velmi překvapený, co mně bylo doručeno. Jednak uzávěr parfému byl součástí produktu i když se jednalo o tester, takže žádné šetření přírody se nekonalo. Rovněž zabarvení parfému bylo v jiném odstínu než by mělo být, vůně byla pouze podobná originálu a o výdrži či intenzitě vůně raději nehovořím, v řádu pouze několika minut. Za sebe proto mohu sdělit, že tento obchod rozhodně nikomu nedoporučuji.

Registrovaný uživatel6. března 2021

Pěkná, výrazná orientálně-květinová vůně. Dlouhá výdrž. Jemnější než Elie Saab Parfum Intense. Raději předem vyzkoušet.