Elektrický invalidní skútr Recenze Elektropower De Luxe 6+ elektrická tříkolka modrá

Recenze Elektropower De Luxe 6+ elektrická tříkolka modrá

Elektropower De Luxe 6+ je elektrická tříkolka, která nabízí praktické řešení pro ty, kteří hledají spolehlivý a pohodlný způsob přepravy. Tento model je navržen tak, aby vyhovoval potřebám uživatelů, kteří vyžadují delší dojezd a vyšší nosnost. S maximálním dojezdem až 75 km na jedno nabití je ideální pro delší cesty bez nutnosti častého dobíjení. Maximální rychlost tříkolky dosahuje 25 km/h,…
Porovnat ceny 44 900 Kč

karel.bradna10. srpna 2025

doporučiji,super.

bichir19. července 2025

super + baterie

tříkolka

super sstroj pro méně mobilní.

petr lysik20. ledna 2025

dojezd

škoda že nejede rychleji tak 40 km/h

Jinak spokojenost najezdil jsem na nich již pár tisíc km,dostanu se s nema skoro všude,jediná překážka je malej výtah jinak mohu neomezeně jak do vlaku(i na tu novou el.plošinu na nadraží se vlezu)do MHD,do obchodu na sport a i do zahraničí fakt super mohu doporučit.

Registrovaný uživatel9. září 2024

Jsem invalida . Byla mi doporučena . Vlastnosti kladné (záporné) namůžu vyhodnotit ještě De Luxe 6+ nemám . Budu jí používat denně a to do a z práce a malé nákupy .

Myslím si , že mi bude dobře sloužit .

Emil Kraus11. června 2024

V navodu neni moznost uzamceni riditek hlavnim spinacem otocenim deleva

Dik za dodatky zadarmo,plachta drzaky holi,zadni kufr