Kondenzační sušička Electrolux se ve většině parametrů drží víceméně průměru. Patří k objemnějším modelům v testu, pojme až 8 kg prádla a přijde tak vhod i početnější rodině. Její třída účinnosti kondenzace je B, stejně jako tomu bylo v době vzniku testu (únor 2018) zhruba u poloviny modelů.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Electrolux EW8H358SC
Poškozený obal sušičky, proběhla výměna za jinou.
Tichá, dobře suší, velká kapacita bubnu, super poměr cena výkon
Jeden a pul roku celkem slušná
Sušičku máme třetí rok ale sušička běžela prakticky jeden a pul roku . V létě jsme sušily venku na slunci . Letos ale již nesuší protože odešel výměník a oprava se má pohybovat v částce cca. 8000 kč
Tím pádem jsem velice nespokojen s tímto výrobkem. Pořizovací cena byla 17580 kč
Velká nespokojenost
Ušetří spoustu času se žehlením, pěkný design, ovládání jednoduché srozumitelné a v češtině, zatím máme krátkou dobu, takže spokojenost.
Máme více výrobků od Electrolux a doposud bez problémů
spousta funkcí, různé druhy prádla, možnost nastavení teploty, prádlo není vůbec zmačkané, velká úspora času
O žádných nevím, suším 3.týden, proběhlo 12 sušení a vše bez problémů
Jak jsem mohla bez sušičky být :-) ?? Obrovská úspora času a technická spokojenost. Sušičku jsem koupila v setu najednou s pračkou, Doporučuji min 1200 ot/min na pračce.
Jednoduchá obsluha, mnoho programů, snadná údržba.