splňuje vše co slibujete v popisku
musel jsem sundat skleněný kryt, nevejde se pod digestoř (můj problém)

splňuje vše co slibujete v popisku
musel jsem sundat skleněný kryt, nevejde se pod digestoř (můj problém)
poměr cena vybava super
pro praktičtější uspořádání hořáků na rozdíl od ostatních výrobců
Jednoduché ovládání
Velké množství programů
Pečení v páře
Hezké bytelné zpracování
Snad jen kratší napájecí šňůra
Za daný peníz opravdu výborná koupě
Trouba se rychle zahřeje a dobře drží teplotu, plynové hořáky se dobře regulují.
Největší hořák je vpředu, takže když se na něm vaří ve velkém hrnci, tak se špatně manipuluje s nádobím na ostatních plotýnkách. Při menším hrnci a plném výkonu plameny "olizují" hrnec, takže se musí dávat pozor s volným tričkem. Mřížka u hořáků je sice hezky nadzvednutá nad horní hranu sporáku, ale je menší, než kam sahá okraj velkého hrnce, takže pořád budí dojem, že při razantnějším míchání si zvrhnu hrnec na sebe.
Šuplík na plechy je nízký, stará Eta měla větší a ten velký hořák vzadu - ideální řešení.
Funguje skvěle, jen umístění největší hořáku dopředu je opravdu nešťastné.
poměrně slušná cena. Trouba OK
Nestandardní umístění knoflíku, obtížné zabezpečení stability i vodorovnosti sporáku Nefunguje nastavení času
Zatím málo provozních zkušeností
příjemné
Zatím vše ok.Dobra trouba.
Mela by být vyšší mřížka na nádobí u velkého hořáku...ohen opaluje barvu kraje sporaku.Dlouho trvá než se zapálí ohen.
Vse funguje jak má
Perfektní poměr cena/kvalita
Koupil jsem pro možnost páry při pečení a bezpečnostní pojistce při zhasnutí plynu.
Plyn OK, trouba peče. S párou jsem pekl jen jednou - a to mi nešlo. Běžné pečení fajn.
Co mi vadí:
Oddělání víka není zrovna elegantní - po rozšroubování trčí umělohmotné úchyty.
Velmi malá přihrátka na plechy - porovnání s Mora sporákem za 4 tisíce je méně než třetinový a prostor by dole byl ...
Vše co steče ze skleněných dvířek, teče rovnou do odkládací přihrátky ...
Celkově není špatný, ale ty drobnosti jsou celkem obtěžující, již bych ho nekoupil a obešel bych se i bez té funkce s párou.
Již dříve jsme tuto značku měli.Spolehlivý,jednoduchá obsluha,pěkný vzhled
Velmi tichý horkovzduch, dobře peče, hořáky fungují výborně (používáme PB), izolace trouby účinná.
Používáme denně.
Ovládání časovače absolutně hloupé, mřížka na hořácích nerovná - hrnce se kinklají - dá se upravit - domado!
Překladatelem návodu buďto cizinec nebo automat.
Až na odpustitelné detaily dobrý stroj.
- dobrá cena
- dostatek funkcí
- velmi slabý plech víka
- vnitřní prostor je malý pro velký pekáč, který jsem používal ve starém sporáku stejné velikosti
- dost podivné nastavování časovače
- hlasitost minutky taková, že je slyšet pouze při absolutním tichu - při zapnutém ventilátoru neslyšitelné
Pokud vám nevadí výše uvedené zápory, pracuje dobře.