Sporák Recenze Electrolux EKK51350OX

Recenze Electrolux EKK51350OX

Electrolux EKK 51350 OX je kombinovaný plynový sporák a elektrická trouba, spadající do energeticky úsporné třídy A. Se svou šířkou 50 cm a nerezovému provedení dobře zapadne do každé kuchyně. Varná deska nabízí celkem 4 plynové hořáky, jejichž výkon se pohybuje od 1 do 3 kW, průměry jsou pak 54, 70 nebo 100 mm. Zapalování všech hořáků je elektrické a je součástí knoflíků.

1 recenze

Registrovaný uživatel20. října 2018

Pokud se chcete na sporák pouze koukat, doporučuji koupit. V žádnám případě ale na něm raději nevařte. Asi po třech měsících používání varná deska u největšího hořáku začala jevit známky po opálení - změnila barvu. Nejsem si jist, že bych něco dělal špatně. Přesto při reklamaci jsem dostal odpověď, že ke změně zbarvení došlo nestandartní obsluhou. Doporučuji nejdříve si přečíst návod k obsluze str. 6, čl.2.4 . ,, Barevné změny na smaltovaném povrchunemají vliv na výkonspotřebiče. Nejedná se o závadu z hlediska ustanovení záruky." A na zavařování ve větším hrnci raději hned zapomeňte.