Jednoduché ovládání
Vaří se na tom super, rychle.
Prozatím nic, mám krátce.

Jednoduché ovládání
Vaří se na tom super, rychle.
Prozatím nic, mám krátce.
nízká cena, prozatím funguje
Je to Indukce
Snadná údržba
Rychlost vaření
Vzhled
Funguje na 1 fázi a nebo 3 fáze, takže není problém zapojit kdekoliv kde je zásuvka.
Kdo přechází z plynu na indukci určitě nebude litovat.
Poměr cena výkon je super a mohu všem doporučit.
Preferuji značku Elektrolux, první zboží od této značky mi vydrželo 15 let,proto jsem objednala znovu.
Funguje bez problemu
Funkční
Na doporučení zákazníků.
jsem spokojena. oproti sklokeramické desce je hodně rychlá.
je lehký
má pro mne krátkou šňůru
pro malou domácnost je v pohodě.
Rychlost ohřevu srovnatelná s vařením na plynu. Snadná regulovatelnost, reaguje prakticky okamžitě na změnu. Jednoduché ovládání, intuitivní bez zbytečných "čudlíků", které člověk stejně ani pořádně nevyužije.. Zatím spokojenost.
OK.OK.
Je fajn. Chybí mi u toho minutka. No to je moje chyba. Při výběru jsem si to nevšimla.
nízká cena
malý výkon
Vaří opravdu rychle. Moje první indukční deska, tak doufám, že si zvyknu, až dokoupím nádobí;-)
Jen mám pocit, že je hlučná
Rychla a jednoducha montaz
Oproti puvodni klasicke sklokeramicke desce o stejnem vykonu ma indukcni deska vyrazne kratsi dobu vareni.
Naprosta spokojenost!
Kvalita
při zapojení na běžný proud fungují jen dvě ploténky i když dodavatel deklaruje, že je tak pro 400 tak 230V
Rychlý ohřev
Snadná údržba
nemá to časovač vypnutí na který jsem byl zvyklý u předešlého produktu
Rychle dodání,kvalitně zabaleno,deska zatím funguje bez problému,s obchodem dobra a rychla komunikace
Výběr proveden na internetu. Neshledal jsem žádné problémy. Používáme ho denně.
Neznám žádné problémy
Zatím slouží velmi dobře a myslím si, že nebudou žádné problémy