Používám tuto značku a jsem s ní spokojen

Používám tuto značku a jsem s ní spokojen
Snadné ovládání
Koupili jsme stejnou desku, jakou jsme používali doposud (7 let bez problémů) nyní pořizováno kvůli stěhování - čili sázka na jistotu.
Mezi varnými deskami velmi dobré uspořádání varných ploch, jasné ovládání (bez zbytečností) a vše za příznivou cenu (na trhu za podprůměrnou).
Navíc nový kus měl jistá drobná vylepšení v ovládání (délka odezvy apod.) - tedy další plus
Zatím nic - snad opět nezklame
cena, jednoduchá montáž i ovládání
jednoduchá instalace velmi dobré ovládání efektní vzhled
velmi dobrý výrobek za dobrou cenu .doporučuji!
Poměr cena / výkon
Dobrý brand
Kompatibilní rozměry s existujícím otvorem
Funkce
Zatím nevím, máme ji krátce.
Velmi citlivá na sebemenší pohyb v blízkosti desky- vypíná se, nebo zapíná aniž by se člověk dotýkal senzorů.
Varná deska OK
Nabízeno přes Vede CZ. Který je v insolvenci a klidně nabízí zboží dál a platbu 104.000 Kč nevrátí. Nutné vymáhat přes insolvenčního správce.
K čemu jsou dětské pojistky a jiné vychytávky, když si o nerez rámeček, který se při vaření rozžhaví spálí ruku i dospělý? Reklamace na toto nefunguje, nikoho se nedovoláte. Ani u prodejce ani u celostátního zastoupení. Na dodání záručního listu i přes urgování čekám měsíc