Nabíječka autobaterie Recenze Einhell Classic CC-BC5 12V 16-80Ah

Recenze Einhell Classic CC-BC5 12V 16-80Ah

Nabíječka Einhell Classic CC-BC 5 je univerzální nabíječka pro 12 V baterie motorových vozidel. Vestavěný ampérmetr umožňuje rychlé a bezpečné čtení aktuálního nabíjecího proudu. Robustní elektrody lze snadno připojit na baterii. Nabíječka má stabilní konstrukci a díky svým rozměrům ji lze snadno skladovat v garáži či v automobilu.

valentinladislav8. srpna 2025

Starý typ trafonabíječky která si na rozdíl od "chytrých" nabíječek poradí skorose vším.

Registrovaný uživatel27. ledna 2023

Tuto nabíječku vlastním už aspoň 20 let, ne-li víc. Je naprosto perfektní a spolehlivá, nikdy jsem neřešil žádný problém! Tehdy jsem ji koupil za 400,- Kč. Používám ji dost často, protože máme v rodině 4 auta. Doporučuji!!

Registrovaný uživatel20. února 2022

Malá, lehce přenosná nabíječka pro osobní automobily a motocykly 12 voltů.

Nemá přepínač na 6 voltů pro auto a moto-veterány.

Ale to dnes, bohužel, nemá téměř žádná nabíječka.

Registrovaný uživatel13. března 2021

Produkt od stejného výrobce jsem užíval 20 let, bez problémů. Produkt vyniká spolehlivostí. Podle nutnosti dobíjení baterie. Na baterie osobních automobilů spolehlivá.

Pro moji potřebu spolehlivá. Mám to léty ověřeno.

Registrovaný uživatel27. února 2020

Jednoduchost