stará verze android - nelze aktualizoivat, některé aplikace (třeba Vodafone TV) nelze spustit

Ovladač zásadně nereaguje v určitých app
Rozhodně nestojí za tolik peněz
Za cenu, kvalita velká paměť, operační též. Supr vše šlape. Kupoval jsem, že televize už nestíhala a nešlo O2TV. Doporučuji přehledný a rychlý.
Super mašinka. Doporučuji. Tip od kamaráda vyšel a funguje jak má, lehká instalace.
Super, vše funguje, jak má
Je to bomba
Jsem ráda že jsem výrobek zakoupila
Jednoduché ovládání... Četla jsem zde, že nefunguje Sledování.cz,mě funguje.
Občas se sekne! Mám ještě H96 max a ten funguje bez problémů!
Díky zamrzání jsem zklamaná!
Přehledné menu, dobré ovládání, rychlá odezva. Spousta aplikací ke stažení.
Možnost instalace aplikace Horizon TV
Dálkové ovládání nepodporuje všechny funkce aplikace Horizon TV
Zatím jsem spokojen ale mám jen krátkou dobu, tedy nedokáži vše ještě posoudit.Účel pro který jsem si zakoupil ale plní (sledování TV přes aplikaci a internet)
Nevím výrobek jsem vrátil.
Kupoval jsem ho kvůli aplikaci sledovánítv.cz, neboť můj starší televizor nemá SMART funkci a DVB-T2 už nepodporuje a nový jsem nechtěl kupovat. Proto jsem chtěl multimediální přístroj kde můžu sledovat televizní pořady přes internet. Bohužel tento přístroj to neumožňuje.
Nemám pořádně vyzkoušené
Český výrobek návod v češtině
hodně užitečných konektorů
rychlé nastavení ,příznivá cena
zatím jsem žádné nenašel
Funguje jak má, jednoduchá instalace, možnost vypnout barevné osvětlení. Omezené nastavení přidaných aplikací v menu. LAN připojení.
Dálkové ovládání funguje omezeně, používání airmouse je velice nepohodlné (v HBO GO takřka nepoužitelné).
Dobrá krabička, která rozšíří možnosti TV, pokud není nutné přípojení přes LAN, jsou i levnější alternativy android boxu.
Rychlost, ROM, RAM, cena, jde přes Wi-Fi bez problémů
Chrome a ostatní prohlížeče nechtějí přehrávat streamy třetích stran
Rychlá orientace i nastavení. Svižný OS Android. Super přehrává z USB Flash vše. Malý pěkný design. Praktický. Zkrátka vřele doporučuji.
Nutno se naučit orientovat v menu. Menu graficky jednoduché. Ale nevadí funkčnosti.
Super za tu cenu. Jsem spokojený. Vhodný pro technicky zdatné.
Svižný chod díky výbornému HW. Funguje Telly i O2.
Doporučuji ke koupi