Jednoduchá hra pro nejmenší.

Jednoduchá hra pro nejmenší.
Moc malé figurky
Za mého dětství tato hra byla lepší,hlavně proto,že figurky byly větší a ze dřeva
Velké zklamání! Figurky jsou tak malinké, že by se snad daly vdechnout! Hra na pinzetu!
Super retro hra, kterou jsme uz hraly jako deti.Ted hraji s vnoucaty.Hrací deska je původní, stromecky jsou moc hezké, ale titěrné figurky, které nešly vzít pomalu ani do ruky jsem vyměnila.
Titěrné figurky nejsou vůbec praktické a ani hezké. Chtělo by to , aby výrobce figurky vyrobil hezčí a větší. Pak to teprve bude super.
Děti baví, variabilně si lze upravit pravidla podle věku dětí.
Skvělá hra, kupuji druhou pro další vnoučata.
Super retro hra,pamatuji si ji ze sveho detstvi,jen puvodni figurky byvaly vetsi,ale na hru to nema zadny vliv.Krasne obrazky od Neprakty(take puvodni),ted uz z vnukem si ji opet rada zahraji.
Nelze jinak nez hru doporucit
Hraje i 3lrta vnucka
máme doma malou vnučku, upoutalo ji to
hrajeme zatím denně po příchodu ze školky alespoň 3 - 4 kola
Hra na doporučení kamarádky,budu teprve dávat jako dárek vnoučkům.
Pěkná rodinná hra. Procvičuje postřeh, paměť.
Krásná retro hra, která mi připomíná dětství. Všechny moje děti ji mají moc rády.
Pěkná stolová hra pro mladší a starší
Jako dítě jsem tu hru milovala
Velmi malé kytičky,Smolíček je figurka z Člověče nezlob se.
Super hra, hráli jsme jako děti a teď hrají i vnoučata.
i malé děti pochopí, nenáročné
malé součásti - kytičky, houbičky..
Znám tuto hru, hrávala jsem ji s dětmi (teď již dospělé) chceme ji hrát s vnučkami protože je zábavná a poučná i figurky jsou krásně provedené.Jsem ráda, že jsme tuto hru po takové době sehnala děkuji Maštalířova
Hra je OK
kresby sice stejné, jako si je pamatuji z mého dětství,
ale figurky ošizené vzhledově. Smolíček je pouze kuželka s hlavičkou, ne panáček.
dřevěné figurky
Mohly být větší, z dětství znám dřevěné figurky ale velké, pořídila jsem pro vnoučata.
Úplně super
Moc fajn hra.