Přírodní produkt Recenze EDENPharma Kolostrum junior 30 tbl.

Recenze EDENPharma Kolostrum junior 30 tbl.

Kolostrum je vynikajícím prostředkem pro imunitní systém. Kolostrum je tekutina, kterou produkují mléčné žlázy krátce před porodem a v první dny po porodu. Tento sekret se nedá nazvat mlékem a proto se odborně nazývá "prvním mlékem", protože je obsažen v prvním kojení po porodu. Produkce kolostra se zastaví až těsně po porodu.

kristinaseidlova6. prosince 2024

- rozpoustim v mlece a neni v nem znat - cena

Registrovaný uživatel22. září 2022

chuť - rozhodně to není jahodová příchuť, chtěla bych vidět někoho, kdo zvládne tablety vycucat...

Nemůžu zatím zhodnotit účinnost, ale velmi negativně hodnotím chuť. V popisu je, že to mají být cucavé tablety s jahodovou příchutí. Ve složení je jahodové aroma, ale tím to končí. Tablety jsou opravdu nechutné (vyzkoušela jsem, než dám dětem a přijde mi, jako bych měla v puse omítku), vycucat nejdou a s polykáním tablet mají děti problém, takže pro nás bohužel nepoužitelné.