Stabilní

Stabilní
Lehké, moc pěkné barvy.
dobrá věc pro dítě na zahradu
Lehke,dobra mamipulace ,vzhledove i praktiicky super
Nejlepší kolečko, co jsme mohli pořídit. Krásné, lehké, funkční a syn ho miluje.
Myslím, že pro 18 ti měsíční vnučku bude super.
barevné, velikostně vyhovuje
oblíbená synova hračka, využívá celoročně, vhodné od cca 1 roku
Měkký plast, rozhodně bych znovu neporidila. Madla lze doslova ohnout k sobě, nemyslím, že je to vhodné kolečko pro nejmenší. S produktem vůbec nejsem spokojena ani za ty peníze. Vyplatí se investovat do kvalitnějšího provedení.
dobré a slouží podle představ
Pekne, stabilne, velkostne akurat pre male deticky.
Skvělá stabilita, lehká manipulace. Jsme spokojeni.
perfektní stabilita, krásně barevné , dobrý materiál , pro děti lákavé a opravdu fajn
jediné co bych vytkla jsou držadla. ze spodu jsou úplně rovná a ty hrany nejsou pohodlné při držení malými dětskými ručičkami, dá se na to zvyknout, ale kdyby byli kulaté jako jsou z vrchu ,. tak by to kolečko bylo dokonalé
Barevně povedené, lehké, příjemné na omak, žádné problematické hrany, zdařilý výrobek
za dobrou cenu dobrá kvalita
Výborný nápad se dvěma kolečky vepředu pro skvělou stabilitu, můj 2-letý vnouček na něm na něm převáží vše možné i nemožné...
Skvělá hračka, dítě zabaví.