prádlo vůbec nevoní

EcoEgg náplň do vajíčka na praní je podle recenzí vhodná pro běžné praní a ekologicky smýšlející domácnosti. Většina uživatelů oceňuje její účinnost na lehce znečištěné prádlo a jednoduchost použití. Někteří však upozorňují na nedostatečnou účinnost při silnějším znečištění a občasné hlučnosti v pračce.
prádlo vůbec nevoní
Vůbec prádlo nevoní a strašně boucha v bubnu pračky.
Škoda vyhozenych peněz
Už rok jinak neperu a je to super. Netahám krabice s chemií. Přidávám Puer.
bez vůně
Když máte alergica na saponáty hodí se vyskoušet vše. A trochu ulehčí chemii v odpadech taky prospěje.
Trochu hlučí v pračce.
Super věc.
Pouzivam jiz delsi dobu a jsem moc spokojena
Vsem doporucuji vyzkouset.
Nezabere moc mista
Nevypere
Musí být v pračce po celou dobu
Nevypere nic. Navíc je celou dobu v pračce s prádlem, takže nejde z prádla vymachat.
pere dobře, produkt doporučuji
trochu vadí klepání vajíčka o stěny pračky,jinak vše ok
Pěkná vůně, ekologické.
Velmi zašpiněné prádlo nevypere.
Již nic jiného na praní nepoužívám. Výborně pere a vydrží opravdu dlouho, takže se vyplatí. A navíc to není žádná chemie.
je ekologický
moc nevoní
Objednávám pro velký úspěch další balení
U mě 0
Vajíčko na praní používám třetí rok, je skvělé a už si neumím domácnost bez něj představit. Běžně ušpiněné prádlo vypere bezvadně, šetří peníze, přírodu i místo v bytě.
Vajíčka mám již několik let, osvědčily se mi a pak stačí jen dokoupiti náplně. Má příjemnou vůni. Používám na běžně znečištěné prádlo prakticky pořád.
Jsem s používáním maximálně spokojená, vůně střídám.
dobře pere a hezky voní
Měl jsem dřívější zkušenost od přítelkyně.
Výrobek je prima. Děkuji
prostě báječný pomocník, už nic jiného nepoužívám,
Výrobek mě zaujal na první pohled; nemusím nalévat gel na praní a tím taky přecházím případnému rozlití přípravku, vyprané prádlo příjemně vonělo. Používám jej tak 2x až 4x do týdne.
S výrobkem celková spokojenost
Zatím jsem nepoužila
Plastové sáčky
Bylo by lepší zvolit na zabalení ekologičtější variantu
Produkt jsem jednou vyzkoušela a nedám na něj dopustit, proto jej už používám stále. Je šetrný k přírodě, jednoduché používání,asi za 3-4 měsíce do vajíčka doplním peletky.