Recenze ECG SM 5030 Mix&Go

Recenze ECG SM 5030 Mix&Go

Smoothie mixér ECG SM 5030 Mix&Go je vhodný pro přípravu čerstvých koktejlů, smoothie nápojů, nutriční i dětské výživy. Skvělé výsledky zaručuje rotační nerezový trojitý sekací nůž. Kompaktní velikost vhodná i do menších prostorů. Balení obsahuje 3 mixovací nádoby/lahve (2 x 570 ml, 1 x 400 ml) a díky uzavíratelným vekám si je můžete spolu s vaším nápojem vzít kdekoliv s sebou.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Produkt byl zakoupen jako dárek nad nímž jsem delší dobu přemýšlela. Podnětem byly také skvělé recenze ostatních uživatelů :-) To mi jen potvrdilo spokojenost s vánočním dárečkem obdarovaného. Za mě supr cena včetně kvalitního příslušenství.

Koupi doporučuji ostatním, kteří ještě váhají, zda si produkt pořídit!

Registrovaný uživatel28. července 2021

Tři nádoby a obaly.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Super produkt, nemám co vytknout

Registrovaný uživatel18. února 2021

Tento produkt sem si vybral protože má bohaté příslušenství za normální peníze Produkt vyniká výkonem a produkt používám 2 týdně

Produkt když se nasazuje plastová nádoba tak vše uvnitř je s plastu takže se rychle opotřebuje a pak to neseká protože se zoubky strhají. Možná zvolit alespoň rotující část z plastu tak tam použít kvalitnější materiál

Takže produkt za ty peníze jde jen ta mechanická část není úplně vychytaná ale jinak super stroj