téměř suchý odpad, dostačující velikost nádobek

téměř suchý odpad, dostačující velikost nádobek
Dávám do něj i zeleninu ( např. Sirtfood šťávu), odšťavňuje výborně
Hůře se čistí..hlavně po použití zeleniny..chvíli trvalo než jsem na to přišla, v návodu na to není popisek.
Pro mě výborný výrobek, který dobře zvládá i zeleninu, navíc já tento odšťavňovač měla za výbornou cenu. Zvažovala jsem ještě jednu koupi jako dárek, ale obdarovaní mají problém s rukama ( artritida) a to si myslím, že čištění a montáž by pro ně byl problém
Super cena, potřebovala jsem na bobuloviny šnekový odšťavňovač, celé léto ho používám.
ještě jsme ho nevyzkoušeli
pracuje velmi dobře
Cištění přístroje je horší
funguje jak jsem si představoval
opravdu odšťaví (např. z jednoho celého ananasu zbytek ani ne deci)
není třeba používat přiložené , členitě tvarované a hůře mytelné nádoby, stačí jakékoli nádoby přiměřeného objemu
možnost zpětného chodu
pracnější mytí, hlavně čistění síta
podle instrukcí nelze mýt v myčce
nevím jak dlouho vydrží silikonová přepážka pevného odpadu - při mytí nutno ji otevřít - vytáhnout, na jednom konci upevněná šroubkem
Je to náš první odšťavňovač, šnekový, a plná spokojenost. Pokud vydrží bez poruch. Ovládání jednoduché, skládání též, podle návodu jen informativně - nehledat vše co je tam popisováno. Osazování nádoby jde trochu ztuha - bajonetovým spojem - 3 "čudlíky", stejně trochu na cit jde usazení víka na nasazenou nádobu a jeho pootočení - páčky k odblokování spínače v zářezu těla motorové části. Možná to vypadá složitěji, ale je to jednoduché - kdo koupí a uvidí, pochopí rychle. Jen opatrně při zacházení - je to všechno plast.
Malý ohřívač pod židli v koupelně. Vypínám jej prodlužovákem s vypinačem.