dodana kolečka maji vuli a hlasite hrkaji pri pohybu zidle
material je kozenka a domnivam se, ze zivotnost nebude moc dlouha. ostatni recenze toto potvrzuji, uvidime. jinak je zidle moc pekna a pohodlna.

dodana kolečka maji vuli a hlasite hrkaji pri pohybu zidle
Velmi kvalitní židle, rychlé a intuitivní montování, dobrý poměr cena / kvalita!
Bytelná konstrukce,žádný laciný plast.Syn po ní toužil a je spokojen
Hodně bytelné a pohodlné provedení, velmi oceňuji sklápění opěradla.
Zatím jsem nic neobjevil.
Hodnotím po měsíčním užívání.Zatím jsem velmi spokojen, zmenšili se moje problémy se zády.
Velmi kvalitní a pohodlná židle.
Židli jsem vybíral dlouho a DXRACER byla jasná volba.
Velmi pohodlná a polohovatelná, kvalitní.
Velmi pohodlná
Kvalitní konstrukce
Nebolí záda po dlouhém sezení
Po třech letech se začala koženka loupat po celé židy
Vcelku kvalitní žide, to by odpovídalo ceně ale nečekal jsem že se po par letech začne loupat kdybych židy v budoucnu kupoval znova této kožence bych se vyhnul a zvolil bych například látkovou verzi.
top zpracování
velice příjemné posezeni
bederní poslarek
design
Zakoupeno pro dceru, 15 let, trávící nemálo času u PC - extrémně spokojena s pohodlností, variabilitou, kamarádí chválí výběr, všeobecný názor, že jde o jednoho z nejlepších výrobců v této oblasti... Manželka si s největší pravděpodobností pořídí křeslo této firmy do kanceláře...