Přípravek na podporu paměti a spánku Recenze Dromenwinkel DroomSap 100 ml

Recenze Dromenwinkel DroomSap 100 ml

Sirup DroomSap je výrobek, který dokáže stimulovat kvalitní noční odpočinek. V jeho základě je přírodní med, 7 ekologicky pěstovaných bylin a velmi nízká dávka antihistaminického léčiva doxylamin (0,326 %). Tato kombinace pomáhá stimulovat připravenost ke spánku.

Michal Klima10. března 2023

Chuť

Cena Moc jsem se nevyspal

V mém případě bohužel minimální účinek, čekal jsem víc, někomu ale třeba bude fungovat.

Registrovaný uživatel4. prosince 2022

Myslím si, že oproti jiným bylinným lékům na spaní funguje.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Lepsi spanek

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Dobrý den! Konečně jsem se vyspal.Před rokem jsem měl covid 19 a od té doby mam potíže se spánkem (možná to bylo taky tim, že před covidem mi bylo 59 a po covidu už 60. Dostal jsem ho totiž k 60-sátinam. To byl teda DAR). Od doktorů jsem dostal různé léky na spaní, po kterých jsem byl zblblej,motala se mi hlava, otlučenej atd. Výhodou tohodle sirupu je požadovaný účinek, neničí žaludek- snad-,snadnost aplikace......Nevýhodou je jeho cena a to, že poměrně dost mizí. Jinak spokojenost! Moc děkuju!!!