Přírodní produkt Recenze Dr. Weiss HerbalMed pastilky eukalypt/máta + C

Recenze Dr. Weiss HerbalMed pastilky eukalypt/máta + C

Originální švýcarské bylinné pastilky se vyrábějí podle původní receptury ve Švýcarsku. Účinnost a jedinečnost zaručuje pečlivě kontrolovaná kvalita a unikátní kombinace více než 20 bylinných extraktů, medu a vitaminu C.

jarca.mi18. srpna 2025

k ničemu

Registrovaný uživatel12. ledna 2025

Výhodné balení za dobrou cenu, pomáhá proti kašli

Příchuť pastilek mi nevyhovuje

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Všechny Vaše produkty Herbal Med jsou vynikající a velmi mi pomáhají při mých dlouholetých potíżícj. Mám vyzkoušené a nemám co dodat. Děkuji, že jste a ještě dlouhá léta budete. Vaše dnes už stála zákaznice Doleželová Anna

Nemám žádné negativní hodnocení,jsem spokojená a pastilky používám už 3roky každý den,moc pomáhají a bez nich si už život neumím představit.Moc děkuji,že jste.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Pastilky mají dobrý účinek, pěkně protáhnou nos.

Dobře se po nich dýchá

Registrovaný uživatel5. března 2021

Je výborný na dech a kašel.

Super - nejlepší

Registrovaný uživatel17. června 2019

Vynikající přírodní složení chuť i forma, kdykoli po ruce bez zapíjení.

Snad by tam nemuselo být tolik sladidel. Stačil by med. Ale nejsou to ta nejškodlivější. Cena není nejlevnější, zřejmě proto, že pastilky jsou z dovozu.U nás ale takové neumějí.

Vřele doporučuji všechny druhy pastilek Dr.Weiss. Všechny vyzkoušeny. Fungují bez vedlejších účinků. Mnohem lepší než chemické alternativy.