Tento výrobek používám už několik let a jsem s ním spokojená

Tento výrobek používám už několik let a jsem s ním spokojená
Je bezva používáme dlouhodobě
je to přírodní antibiotikum pro léčbu močových cest, mám ráda přírodní preparáty
s lichořeřišnicí mám velmi dobré zkušenosti
Doporučila mi ho dcera při problémech s nachlazením.
výhodné balení
cena
Používám na posílení imunity, ledvin, zabije i stafylokoka (osobní zkušenost manžela)
Jsme zvyklí bylinky užívat.
Opravdu se lepší inkontinence,vyzkoušeno mou 71letou maminkou a její kamarádkou a tkz.řezavka,já užívám preventivně a kašel u mě lehčí průběh-t'uk,ťuk,ťuk
Na tuto bylinku nedám dopustit. Mám chronický zánět močovýho měchýře plus hyperaktivní močový měchýř. Jezdívala jsem pravidelně spoustu roků na Urologii a užívala lék Vesicare 10. Velmi často jsem musela na tyto záněty užívat antibiotika. Díky Lichořeřišnici už na Urologii nejezdím a žádný chemický léky na močový měchýř neužívám. Ani antibiotika jsem nemusela užít od té doby, co jsem přešla na užívání této bylinky místo chemie. Užívám tuto bylinku každý den ráno nalačno 25 kapek. A moje potíže s močovým měchýřem jsou pryč. Jen občas po delší době užívání vyměním Lichořeřišnici na 3 týdny za Zlatobýl, to aby si na Lichořeřišnici tělo nezvyklo, aby nepřestala působit.
Určitě doporučuju