Sladidlo Recenze Dr. Popov Fytostevin 50g

Recenze Dr. Popov Fytostevin 50g

Umělé sladidlo vhodné zejména pro diabetiky Toto umělé sladidlo ale nezpůsobuje zvýšení cukrů v krvi, stejně jako neukládá tuky v těle. Proto je vhodné při redukčních dietách. Fytostevin v prášku je velmi dobře použitelný v kuchyni všude tam, kde potřebujeme cukr, tj. nejen při slazení kávy či čaje, ale i při pečení a vaření.

Registrovaný uživatel24. října 2025

Je to čistá stévie, bez přidaných látek. Na zubní pastu super.

šiva Sixtimesix26. ledna 2025

Používáme již léta. Sladí opravdu hodně a dobře. Dávka "na špičku nože" osladí jako 1-2 lžičky cukru.

Musí se opatrně s dávkováním. Pokud se to přežene, kromě přeslazení vyleze i nahořklá chuť, která stévii, když je v nadměrném množství, doprovází.

Pozor na různé napodobeniny. Kvalitní sladidlo ze stévie má sladivost v poměru k cukru 1:100.

evakaprova5. července 2024

kupuji opakovaně, oslazuji kaše, pudinky

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

Žádná pachuť bez Na nosiče. Velmi vysoká sladivost. Balení vydrží pro mě cca měsíc.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

nechci sladit cukrem a stévie mi chutná

Registrovaný uživatel27. května 2021

Není co dodat je výborný používám ho už několik let. Jen je dražší než bílý cukr.

Registrovaný uživatel5. května 2021

Používám výrobek už několik let ke slazení kávy a čaje. Skvělá náhrada za cukr, který nesmím. Používám jej denně

Není moc vhodný na pečení což je škoda.

Skvělý produkt pro diabetiky.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Dobrá cena.

Chuť . Umělé. Použito pouze jednou, zbytek šel do koše.

Kupili jsme si sladidlo v dobré víře, že nebudeme používat bílý cukr, ovšem toto se nedá... :-) Káva s tímto sladidlem je umělá, odporná... Za mě určitě neee...

lida.adler27. července 2020

Nezanechává pachuť jako jiná sladidla