Tradiční korejský nápoj, který se vyrábí z citrusů Yuzu a medu. Yuzu je malý kulatý citrus se silnou kůrou a vysokým obsahem pecek. Jeho chuť je pikantní, kyselá až hořkosladká. Podle tradiční asijské receptury, staré více než tisíc let, se zpracovává konzervací v medu a cukru.
Tradiční korejský nápoj, který se vyrábí z citrusů Yuzu a medu. Yuzu je malý kulatý citrus se silnou kůrou a vysokým obsahem pecek. Jeho chuť je pikantní, kyselá až hořkosladká. Podle tradiční asijské receptury, staré více než tisíc let, se zpracovává konzervací v medu a cukru. Takto zpracovaný citrus si zachovává vysoký obsah přírodního vitamínu C a antioxidantů.
Můžete si ho vychutnat jako horký nápoj, jako osvěžující limonádu, dát si ho s oblíbenými tousty či lívanci, a nebo si z něj připravit skvělou marinádu na grilování. Stejně tak ho můžete použít při přípravě míchaných alkoholických či nealkoholických nápojů a lze z něho upéct i moučník.