+ špičková vakuovačka za naprosto skvělou, odpovídající cenu, ale - nejen, že jsem ji dostal za cenu VIP mínus 15%, ale také jsem k ní obdržel navíc slevu ve výši 1.000 Kč v akci, čímž mne vakuovačka vyšla maximálně na 1.400 - 1.600, takže velké díky.
+ dvojitý, pevný svár - tohle Silvercrest neměl
+ intuitivní ovládání - po krátkém nastudování návodu netřeba do něj více hledět a všechno je zřejmé.
+ zaklapovací páka - výborné a přitom pevné řešení.
+ integrovaná řezačka se zásobníkem
+ luxusní design, kvalitní plasty
+ displej na odpočet
+ zvuk? - jako vakuovačka, nikdy nebude tichá
+ "zpracuje" jakoukoliv folii, tedy i jinou značku, než DOMO
- no, zápor - displej je pod jednou hrubou protimastnotovou folií, a tak je hůř vidět (ale je čitelný) - aspoň je chráněný
- přívodní kabel mohl být o něco delší a lépe vyřešená jeho úschova (tady klasický navíjecí "motýl"), u Silvercrestu byla schránka
- vanička pro odsávání je pevná - musí se vytírat na těle vakuovačky, ale moc-li těch kapek je...
jak už jsem naznačil, poměr užitné hodnoty a ceny je naprosto úžasný (a podotýkám, že i za plnou cenu, ovšem být VIP "klientem" DOMO se vyplatí:-).
Nemám rád recenze typu "super, nebrat" apod., z toho se nikdo nic nedozví. A před tím, než něco zrecenzuji, tak si to vyzkouším.
Pro domácí použití je vakuovačka naprosto dostatečná a věřím v její dlouhou výdrž.
Ing. Jiří Škarda