Domácí pekárna Recenze DOMO B3951

Recenze DOMO B3951

Domácí mini pekárna s bezlepkovým programem. I přes velmi úsporné rozměry pekárny lze upéct běžně velký chléb. Jistě uvítáte plně automatické programy s možností odloženého startu. Hnětací nádoba je vyrobena z kvalitního nepřilnavého povrchu.
Porovnat ceny 1 989 Kč

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Na míchání těsta použitelná.

Ani jeden pokus z cca 8 nebyl dopečený, vždy jsem musela dopékat, vždy min. 30 minut, někdy i hodinu nebo více. Ať už jsem pekla z čerstvých surovin podle receptů pro pekárny nebo z hotových sypkých směsí, výsledek byl vždycky žalostný. Množství, konzistenci i teplotu surovin i návody jsem dodržela. Pekárna nebyla použitelná dokonce ani na směsi na pečení zakoupené spolu s pekárnou u prodejce - přestože množství směsi (500 g suché směsi) by se do pekárny podle návodu bez problémů mělo vejít, vždy příliš kynulo a musela jsem odebírat, jinak by z pekárny vyběhlo. Při pečení pak vždy spadlo, nedopeklo se uvnitř a vnější krusta byla jako kámen. Zajímavé, že bochánek z odebrané přetékající hmoty upečený samostatně v troubě byl bez problémů. Pak mi došla trpělivost a používám ji už jen na hnětení těsta, to se ještě dá. Peču už zásadně v troubě, na to se pekárna ukázala jako nepoužitelná.

Trochu drahý a rozměrný krám použitelný jen k míchání těsta...

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Je malý, tudíž skladný, peče dobře. Mám ho krátce, takže jsem ještě vše nevychytala.

Koupila bych zase.

Registrovaný uživatel16. března 2021

zatím funguje bez problémů

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Šikovný přístroj, která nezabírá příliš mnoho místa. Bez práce upečený čerstvý chléb

Na jednom konci chleba je díra po hnětači, na druhém nerovně vykynutý povrch - ale to je jen detail.

Rozhodně doporučuji všem, kteří nemají pekárnu za rohem.