Recenze Dolu Moje první odrážedlo jednorožec

Odrážedlo značky Dolu s motivem pohádkového jednorožce je určeno pro malé slečny již od prvního roku. Nádherné růžové autíčko je perfektně stabilní. Čtyři robustní kola dávají dítěti pocit jistoty při pohybu, a to i díky praktické zádové opěrce. Autíčko je ovládáno pomocí volantu, který je navíc vybaven klaksonem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Odrážedlo Dolu Moje první jednorožec je vhodné pro menší děti díky lehké konstrukci a stabilnímu provedení. Většina recenzentů oceňuje jeho vzhled a snadné ovládání, ale někteří upozorňují na problémy s montáží a omezenou funkčnost venku. Pro vnitřní použití je produkt vhodný a dětem se líbí.

• Stabilní konstrukce i pro menší děti
  • Lehké a snadno ovladatelné
  • Pěkný vzhled a barvy
  • Úložný prostor na drobné hračky
  • Jednoduché sestavení
  • Obtížné spojení jednotlivých dílů při montáži
  • Omezená funkčnost předních kol
  • Není vhodné pro venkovní použití

Zuzik21. dubna 2025

Jednoduché sestavení, i pro menší děti ( od roku a výše).

mickovavladka24. prosince 2024

Vánoční dárek

Registrovaný uživatel26. června 2023

Pěkné barvičky, dětem se líbí zvuky, které vydává. Super úložný prostor na menší jiné hračky.

Produkt není vhodný na venkovní použití - po drsnějším povrchu upadla kolečka a musela se znovu namontovat.

Produkt doporučuji, ale pouze pro vnitřní užití.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

vzhled

jednotlivé díly nešly spojit ,některé jsme museli obrousit, málo se otáčí přední kola

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Dobře sestavitelný a stabilní

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Lehoučké, nízké, krásná holčičí barva. Vnučka dostala k 1.narozeninám. I když ještě moc nechodí, na tomto odrážedla se naučila jezdit hned a moc se jí to líbí.

S odrážedlem jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel10. května 2022

Levnější než v jiných shopech, odrážedlo ještě moc nepoužíváme vnučka má 8 měsíců

bmiska2. srpna 2020

Snadno se ovládá, maličké takže vhodné i pro menší děti, lehké a přesto stabilní

Dcera byla nadšená a i po delší době si s ním vyhraje.