elektrický obojek Recenze Dogtrace Vysílač k elektronickému obojku D-control 400

Recenze Dogtrace Vysílač k elektronickému obojku D-control 400

Náhradní vysílač k výcvikovému obojku D-control 400. Vysílač je díky nastavitelným korekčním impulsům vhodný pro všechna plemena psů. Dosah vysílače je 250 m na volném prostranství.

pourmilos15. listopadu 2024

mám smečku 8 psů - 4 z nich nosí obojky, můžou díky tomu všichni chodit na volno - není třeba výboj, stačí pípnout zvukový signál. Vynikající pomůcka.

vresovicenemeckovi24. června 2024

Máme předchozí verzi.

Není možno zesouhlasit s předchozí verzí

Po dohodě s prodejem provedeme odkoupení obojku.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Jednoduché ovládání Dlouhá výdrž Velice odolný.. I při náporu drobku z granuly, piškotů, a všelijakých pamlsku, při větším dešti, a dokonce předchozí model..stejný co jsme měli vydržel s promacknutym displejem(kousnuti)a uz se na nem nic nezobrazovalo..dalších 6let.. Dostačující dosah Proste výborná zkušenost, takže není důvod měnit;)

Registrovaný uživatel24. září 2022

produkt využívám denně, při vycházkách, používám pouze a jenom akustický signál. Produkt je lehký a snadno ovladatelný. tento vysílač jsem měla už jednou, v původní objednávce, bohužel můj pejsek skoro všechno musí ochutnat a tedy zkusil i vysílač, který přestal fungovat. Nepotřebovala jsem kompletní sadu, jen vysílač

s produktem jsem nadmíru spokojená

Registrovaný uživatel11. září 2021

starý se rozbil vejde se do kapsy denně

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Tento vysílač jsme již používali 5 let. Bez závad sloužil denně při vycházkách s naším Am. stafordem Výukové video je velmi názorné a jednoduše vysvětluje správné používání vysílače. Během chvilky se pejsek naučil s vysílačem poslouchat, přestal (už jako štěně) vybíhat za jedoucími cyklisty, za zvěří, skákat na lid, atd. Po pár týdnech již téměř nepoužíváme nic jiného, než zvukový signál, pejsek se velmi rychle naučil, co všechny signály znamenají. Signál funguje na poměrně velkou vzdálenost. Nemusíme se bát chodit do přírody na dlouhé procházky bez vodítka.

Měli jsme první vysílač v bílé barvě a je to nepraktické, stejně tak obojek, na kterém je vysílač upevněný na krku. Raději jsme nyní zakoupili černý.

Doporučujeme tento výrobek.

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

Spolehlivost v teréne. Dosah.

Registrovaný uživatel3. prosince 2020

Jednoduché ovládání, lehký a účinný