elektrický obojek Recenze Dogtrace D-Control Professional 1000 černý

Recenze Dogtrace D-Control Professional 1000 černý

Elektronický výcvikový obojek D-Control Professional 1000 je díky velikosti korekčních impulsů vhodný pro všechna plemena psů a je určen především pro výcvik základních povelů, s dosahem až 1000 m. Každá funkce má přiřazeno tlačítko na vysílačce s pogumovanými boky a nárazuvzdornou konstrukcí. Obojek má rychle nastartování pomocí magnetu, LCD podsvícený displej s indikací úrovně impulzu,…

iirene42.ij17. září 2025

Funkčnost, videonávod

Registrovaný uživatel17. října 2023

Odolnost, Stupně impulzů a všech funkcí. Používáme každý den a jsem maximálně spokojena

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

splnilo očakávanie,

cena trošku vyššia

doporučujem

Registrovaný uživatel18. května 2023

Rozmanitost programů, masivní vysílač, v podstatě jednoduchá obsluha. Používala jsem D-Control 400 ale časem byl nedostačující, proto jsem sáhla po novém a jsem naprosto spokojena. Mohu vybírat mezi zvukem, vibracemi, výboji či světlem, které mi u D-Control 400 chybělo. Za mě a mého psího parťáka naprostá spokojenost.

Škoda že jsem na Dogtrace D-Control Proffesional 1000 narazila až teď. Hledala jsem dlouho až jsem našla. A podle mě cena rozhodně odpovídá kvalitě.

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Funguje jak ma. Kvalitne zpracovany, zatim se ucime spravne ho pouzivat

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Opravdu to funguje, není potřeba používat, stačí nasadit.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Velký dosah Jednoduché ovládání Pes reaguje více méně jen na zvuk, ani nemusím použít elektřinu

vyšší cena odhadnout na jak moc to utáhnout (myslím obojek) zapnutí/vypnutí mi za začátku nešlo rychle

Doporučuji. Hlavně jsem to koupil, že kdyby to náhodou nebylo z nějakého důvodu, mohu to do 30ti dnů vrátit. Ale já si ho určitě nechám.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

- vypada profesionalne, elktr. sgnal OK

-slabe zvukove upozorneni, -slaby vybracni signal

cena neotpovida

Registrovaný uživatel25. května 2021

Robustní zpracování,dobre citelný displej,lehký vysílač , pes- belgický ovčák Malinois fena 9 měs . Používáme nyní 3 den a již jsou patrne výsledky . Nejedna se rozhodne o žádné trápení psa , což si mnozí stale mysli, ale velmi krátkodobou korekci jeho nežádoucího chování , take jsem nejprve váhal použit, ale i z bezpečnostních důvodu jsme nakonec začali a nese to ovoce.

Trochu vyšší cena, ale vzhledem k vysoké kvalitě a zázemí firmy si radši přidám a mohu se spoléhat na dobre a rychle řešení případných starosti

Viz oba předchozí body

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Maximální spokojenost, mohu jen doporučit