Reaguje na impulsy i na chvění a mělo by být v balíčku i delší hroty chlupaty pejsek ale není na závadu dá se dokoupit

Léta používám tento produkt a spokojenost, proto jsem zakoupil znovu pro druhého psa. Kvalita, spolehlivost...
Do vysílače jde instalace baterie docela ztuha.
Produkt doporučuji.
Vrátili mi peníze i když jsem to neposlala v originální krabici zpět a zapomněla jsem pribalit šňůrku,tak jsme se po domluvě dohodli,že si odečtou 25kč
Nedokazali mi opravit starou i kdyz slo jen o drobnosti,ale byla funkční. Nabidly mi slevu na novou,ale s tim,že tady tu si nechají.S tim jsem nesouhlasila,tudíž mi sleva byla zamítnuta
snadná obsluha, spolehlivost
žádné jsem nezaznamenal
Pomocník při lovu i venceni6
Kladné hodnocení.
Je to vynikající.Ta naše sedmiletá potvora přestávala poslouchat a teď je to úplně bezvadné.Díky.
Už jsem ho jednou měla a sloužil mi dobře řadu let. I tento nový funguje dobře. Používám ho každý den.
Mám ho krátkou dobu a zatím mě v ničem nezklamal.
Jesm spokojená,