Jednoduché na obsluhu, perfektně funkční.

Jednoduché na obsluhu, perfektně funkční.
používám denně ,jako pojistka v terénu stačí už jen zvukový signál
budu objednávat i pro druhého psa
zatím žádné nevidím ,snad jen trochu masivní
mohu doporučit ,ale asi si nechat poradit od někoho zkušeného prakticky v terénu
doporučení kynologů
teprve se začínáme učit používání
Po tom co nám levnější přístroj jiné značky nefungoval jak měl, jsme hledali kvalitu. Používáme denně již asi půl roku a vše funguje stoprocentně jak má. Ve vodě, horku i chladu.
Splňuje a dělá, co má. Náš rebel začal dělat, co má. A dělá to jen na pípnutí. Po víkendu máme pejska jako z cvičáku.
Spolahlivy, lahky, lahko ovladatelny, vyber z 3-och korekcii, siroka skala nastavenia intenzity impulzov. Vodotesny. Kompaktibilny s gumenym obojkom pre lepsi komfort pre dychanie psa, pes nema stiahnuty obojok,ale ten sa prisposobi dychaniu vdaka gume. Je to uz druhy obojok od DT, prvy pouzivam 14 rokov
Nutna vymena baterie, nie je moznost nabijania cez USB port.
9,5 z 10
11 měsíční fenka ohaře po základním výcviku na cvičáku reaguje na elektronický obojek na 100%. Je to venku úleva, mám jistotu, že mi neuteče. Je opatrnější, hlídá si mě a neodchází ode mě daleko. Dosah 600 m mi bohatě stačí.
Maximálna spokojnost, prvý vydržal 8 rokov
Funguje skvěle. Konečně jsou naše procházky klidné a bezpečné. Baterie má dlouhou životnost.
produkt nebyl pro mne, ale dle sdělení bratra je vyhovující.
fantastická kvalita , vydrží více než 4 roky ač s ním pes plave Skácel ve sněhu , dlouhá trvanlivost baterii , lehké ovládání .
fantastický , Nasta pes ho miluje .
používám každý den, nyní stačí již zvoneček a pejsek poslouchá
zcela nespolehlivý
Spolehlivý, funkční,dlouhá výdrž baterie.
Měl jsem na výrobek velmi dobré reference a také možnost si výrobek vyzkoušet v praxi při hlídání hafíka našich přátel. Maximální spokojenost nejen naše, ale veřím, že i našeho čtyřnohého mazlíka.
Spolehlivý, transparentní návod, používám jej denně, nezpůsobuje zvířeti bolest, přesto má varovný efekt
na radu trenérky
jednoduchost ovládání
každý den
zatím nic ;
v balení by mohl být i gumový obojek
máme ho krátce, zatím dobré
Perfektni pomocník .Žádná divoká zvěř už nás nemůže překvapit .Lituji jedině toho,že jsem si obojek nekoupila dříve.
Jsem nenašel
Po zjištění , že po cca 5 hod používání nefunguje , jsem jej proměřil
a zděsil se !
Koupil jsem dva obojky , oba vykazovali stejnou chybu ! Takže jsem je vrátil .
Teď to vypadá , že se budu handrkovat o peníze zpět.
velmi snadná obsluha
zatím jsem žádné nenašla