elektrický obojek Recenze Dogtrace D-control 500 Mini

Recenze Dogtrace D-control 500 Mini

Elektronický výcvikový obojek s menším přijímačem je vhodný i pro velmi malá plemena psů. Intenzita korekčních impulsů u modelů mini je v porovnání s obojky d-control slabší, ale dostačující i pro střední a velká plemena s průměrnou citlivostí za standardních situací. Nedoporučuje se pro řešení krizových situací u odolných plemen. Dosah až 500m.

Registrovaný uživatel11. září 2024

Splnil naše očekávání Super zapínání vypínání Nás Simba sním chodí i do vody Za mě doporučuji

marketakovarik18. června 2024

- malý - lehký - dostatečný dosah

Funguje perfektně

Registrovaný uživatel24. dubna 2024

Fakt to funguje :-)...a to jsem byla odpůrcem elektronických obojků...situace mne donutila to vyzkoušet a "půjčovna" mi nabídla, co jsem potřebovala, tj vyzkoušet a sama se přesvědčit praxí. Díky!

Rozhodně doporučuji. První týden jsem se bála a zjišťovala stupeň citlivosti, další asi 2 týdny jsem měla psa na stopovačce a zkoušela...pořád jsem se trochu bála. Teď, asi po měsíci chodíme sice se stopovačkou - cítím se tak jistěji, ale už jí nemám přivázanou k ruce a pes si s ní volně pobíhá. Reaguje obvykle hned na zazvonění, evtl. na první impulz, ke druhému musím přistoupit, když je pes ve svém "tunelu" a žene se za pohybem v lese apod. Pes se přikrčí, jakoby schová hlavu mezi lopatky a točí se zpátky :-)

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

- jednoduché ovládání - ergonomie, dobře padne do ruky, velká tlačítka - vyměnitelné baterie - vodotěsný přijímač - baterie v balení - český návod, vše zabaleno v praktickém kufříku

- funguje jak má, spokojenost

Registrovaný uživatel29. září 2021

Sofistikovanější, než ho mlátit klackem !

Registrovaný uživatel20. září 2021

Vhodný i pro menšího psa, snadné ovládání, zatím spolehlivý

Zatím nenalezeny

Obojek používám jen asi měsíc, ale zatím plní má očekávání a vše, co uvádí výrobce. Doporučuji jako dobrou volbu pro menšího psa.