elektrický obojek Recenze Dogtrace D-Control 200 Mini

Recenze Dogtrace D-Control 200 Mini

Elektronický výcvikový obojek s menším přijímačem je vhodný i pro velmi malá plemena psů. Intenzita korekčních impulsů u modelů Mini je v porovnání s obojky D-Control slabší, ale dostačující i pro střední a velká plemena s průměrnou citlivostí za standardních situací. Nedoporučuje se pro řešení krizových situací u odolných plemen. Dosah až 200 m.

natka.amlerova27. března 2025

Má fenka bostonského teriéra - 10kg, se díky dogtrace naučila přivolání, plus odvolání od pojídání všech hnusů, co venku ráda jí :D používáme zvukový signál, u pojídání blbostí dám vibraci kolem 2,3 stupňů (pokud neuposlechla na zvukový signál a mé oslovení)

Musela jsem si koupit černý řemínek zvlášť, protože tento modrý se opravdu nehodí ke krásné fence..ocenila bych výběr řemínků.

Registrovaný uživatel1. března 2025

Naprostá spokojenost. Muj pes se na nej tesi, protoze vi, ze bude mit v prirode vetsi volnost a nebude na flexine. A ja jsem klidnejsi, kdyz mam pri ruce v pripade potreby neviditelny konec voditka. Misto dodavaneho obojku pouzivame ten pruzny s gumou. ... lepe sedi na krku. Doporucuji ho rovnou objednat. Jsem rada, ze nas s timto obojkem seznamil a naucil pracovat zkuseny psovod. :-)

ivona20. prosince 2024

S obojkem jsme velice spokojeni. Funguje dle popisu. Psíka se nám daří krotit pomocí zvukoveho signálu.

Párování mi moc nevyhovuje. Ale to je můj subjektivní názor, který asi způsobuje dlouhá srst.

Registrovaný uživatel12. června 2023

Kvalitní český výrobek s dostupným servisem a náhradními díly. Pes po týdnu většinou začal reagovat pouze na zvukový signál.

Určitě doporučuji dalším zákazníkům. Vyplatí se připlatit za kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Zatím vyzkoušeno pouze jednou a super. Nechávám na jaro.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Jednoduché ovládání

Špatně se připevňuje našemu velice chlupatému psíkovi. Sheltie

Registrovaný uživatel20. května 2021

Vše funguje jak má, ovladatelnost displeje jednoduchá.

Obojek se uvolňuje....