škoda, že nelze odšroubovat anténa..

škoda, že nelze odšroubovat anténa..
Naprostá spokojenost. Pes krásně reaguje na zvukový signál.
dobrý dosah
snadné ovládání
vodotěsný
zatím žádné, produkt používáme cca měsíc
Produkt splnil naše očekávání. Výboj jsme ze začátku použili asi 2x (intenzita 8), od té doby pes funguje spolehlivě na klasické slovní povely, případně na zvukový signál i v "krizové" situaci (setkání se zvěří). Podmínkou samozřejmě bylo, že pes povely dobře znal již předtím, ale v krizových situacích jednal pudově. Teď chápe, že máme "prodlouženou ruku" a může běhat na volno i v lese, aniž bychom ztratili kontrolu.
Nejlepší elektrický obojek na trhu, vyzkoušeny další 3 značky, ale od Dogtrace jednoznačně nejlepší. Klips na vysílači pro uchopení za opasek.
Uvítala bych funkci vibrací, ale i tak spokojenost.
Odpovídá kvalitě super
Vybrala jsem protože přátelé s ním mají dobré zkušenosti.
Funguje, nerozbíjí se.
Denně.
Když je vlhké počasí pes se podpaří pod konektory.
Super zařízení
Jednoduché ovládání
Bezproblémové fungování
Skvělý pomocník. Díky obojku si mnohem více užíváme společné procházky. Pejsek může běhat navolno a já nemusím trhnout, odkud vyskočí srnka.
Dlouho jsem s koupí otálela, ale byla to opravdu skvělá investice.
Model Dogtrace D-Control 600 mi vydržel 15 let!
Pokud nechcete chodit se psem po lese jen na vodítku a nebát se, že Vám psa, pokud je na volno, a poběží za srnkou, zastřelí myslivec - pak si tento přístroj určitě kupte!
Bez toho ven, do lesa a louky už ani se psem nechodím. Na krku to pes vůbec nevnímá. Stačilo to použít jednou a teď stačí to mít jen jako pojistku.
Skvělý pomocník. Supr. Supr, supr.
Produkt jsem vybral na základě jeho dosahu mezi příjimačem a vysílačem,výdrží baterií,rozsahu el. výboje 0-30
Doporučuji,funguje dobře i na Německou dogu.
Dosah, ergonomie, funkčnost. Absence stand-by režimu.
Super spokojenost
Jednoduchý,pěkně proveden,doporučuji.
Dobrý den. S výrobkem jsem spokojená, hned jsem mohla používat. Je sice pravda, že pouze zvukové signály, ale velmi mi pomohl při usměrňování chování mého psa.
Možná mohla ještě být vibrace, jako mezistupeň.
Jinak spokojenost.
Mám psa pod kontrolou a zároveň může být na volno
Mám loveckého psa, na doporučení myslivců pořízen obojek . Zatím spokojenost, pes je pod kontrolou a zároveň má volnost, co potřebuje. Můžu jen doporučit
Zatím máme krátkou dobu, ale co se týče nastavení a obsluhy “obojku”, tak funguje vše jak má být
Používám denně, vše funguje jak mám. Od objednáné byl za dva dny doma a to je super, záruka tři roky potěší. Mohu jen doporučit.
Funguje výborně, efekt okamžitý. Po pár dnech používání už ho máme jen pro jistotu.
- český výrobek
- zatím bez problémů funguje
- denní používání
- vyšší cena, ale cena asi odpovídá kvalitě
V lese se dosah obojku snižuje v závislosti na hustotě porostu a členitosti terénu, nicméně i tak jsem s dosahem obojku spokojen.