Hračka pro psa Recenze Dog Fantasy Medvídek 13 cm

Recenze Dog Fantasy Medvídek 13 cm

Pevná a roztomilá hračka pro psy ze splétaných bavlněných lan. Medvídek Dog Fantasy vydrží i divoké hry, při skusu čistí zuby od plaku. Neobsahuje žádné pískátko ani šustící fólii. Takže ať bude hra jakákoli, určitě bude tichá.

Registrovaný uživatel23. září 2025

hračka je pevná

odolná, vydrží

Registrovaný uživatel8. února 2022

opravdu něco vydrží.

Registrovaný uživatel22. října 2021

Hračka (hračky)nebyla vůbec dodána, tak nevím, proč se mě ptáte, jak jsem spokojená s medvídkem.Byl dodán pouze balónek. Navíc byli také zaměněny tenké buvolí tyčinky obalené masem(25ks), za hrubé buvolí tyčinky(15ks). Takže můj pes zklamaný a od sestry shih-tzu musí žrát hrubé tyčky, které nechce.

Registrovaný uživatel21. prosince 2020

Velmi pěkná hračka pro pejsky, kteří chtějí neustále něco kousat, nebo se s někým přetahovat.

Mé fence jej kdysi darovala kamarádka. Moc se to líbilo mě i jí. Proto jsem listovala na Vašich stránkách, jestli něco podobného nenajdu. A sláva. Proto jsem si hned objednala 2 kusy A dodávám, že i tu žlutou žirafu v počtu 5 kusů. Dodávám, že 2 již z toho "nežijí".