Rychly, design, velikost.
Vypina se,nedokazala jsem na nem delat palacinky pro rodinu, porad se vypinal z duvodu prehrati obe plotynky.

Rychly, design, velikost.
Spokojnost velika.
Jednoduché ovládání, solidní zpracování, výkon i cena. Splnuje vše co od něj požaduji a to je asi to nejdůležitější.
Cena - výkon.
Výhodný poměr ceny a kvality, vařič budu používat pravidelně, intuitivní ovládání
Nemohu posoudit
Nemohu posoudit
Nebyla umoznena vymena poskozeneho zbozi
Snadné ovládání a údržba.
Nepříjemný hluk ventilatoru
Vybírala jsem hlavně podle výkonu a ceny. Poměr výkonu a ceny vyšel nejlépe a vyhovuje mým potřebám v kuchyni. Jsem spokojená i s jednáním firmy která ho prodává. Jsou milí a ochotní.