Super,doporučuji.

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo je dron s vynikajícími vlastnostmi, který kombinuje kvalitní zpracování, dlouhou výdrž a intuitivní ovládání. Vhodný je jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele, i když některé aspekty vyžadují technické znalosti. Pro plné využití je potřeba počítat s nutností aktualizací a vyšší pořizovací cenou.
Super,doporučuji.
Skladné, domyšlené, odolne, kvalita obrazu I stabilizace perfektni
Ještě jsem žádné neobjevil
Koupit
Výborný malý dron
temer profi dron za téměř hobby penize
skvěla volba pro práci i pro zábavu
Spokojený, spolehlivý a skladný
super produkt
Velikost a skladnost (kolo/moto/cestování)
Legislativa
Dolet
Funkce
DJI
Létám s drony 10 let a tehdy to bylo o dost složitější - např. neustálé korekce pro udržení na stejném místě a stejné výšce. S drony dji se vše změnilo. Od 2018 jsem vlastnil mavic 2 pro kterého jsem po nějaké době začal používat už jen pracovně - protože je prostě velký. Mini 4 pro se mu dokonale vyrovná, sice má horší čočku v kameře, ale vše dožene softwarově. Největší benefit však je jeho skladnost díky které ho opět začnu používat i pro radost. Doporučuju objednat fly more combo i třeba kvůli tašce.
Velmi kvalitní a zábavný dron.
Můj první dron - supr. Nemám s čím srovnávat... a holt se učím...
Cekal jsem par let aby mini splnilo vše co budu potřebovat na záběry z motorky. Překvapilo mě ale jsk je kvalitně provedeny a displeji citelný i na slunci. I jako absolutní začátečník jsem vše zvládl aktivovat sám.
Jsem max spokojeny.
Finkce
Velikost, zpracování, taška do které se nevejde, cena
Není lepší na trhu
Spokojený
super dron
vyžaduje několikanásobnou aktualizaci s připojením na internet
kvalitní nástroj na focení a filmování
Dron umí šikovně odstartovat, řízení je intuitivní, radost pilotovat. Odletěl daleko? 2 km? Neboj, on se umí sám vrátit! Na chlup sám přistane. Video? Super.
Děti nechtějí chodit ven? Sedí u počítače? Hrají si s mobilem? Rádi vezmou kolo a půjdou ven "pouštět drona". Pojedete, vypustíte dron, vycintáte baterii a jede dál, vypustíte dron, vycintáte druhou baterii a máte ještě třetí. Děti ujedou 30 km a ani to neví.
spokojen splníl moje očekavání pro začínajícího s letáním hezká hračka.
zatím hledám
- cena
Super hračka i pomocník..:)
Skladnost. Skoro profesionální výsledky.
Ovladatelnost. Letový čas. Stabilizace obrazu.
Návod psaný spíš pro mírně pokročilé i když je dron určen i pro začátečníky.
Zamknuté zóny - poměrně složité odemknutí.
Zatím vše naprosto perfektní
Dron který uspokojí jak začátečníky, tak pokročilé...
Dolet,na větší baterii 49 min ))))
Zatím nic po 47h létání
Nedodali jste ho