Rychlá jednoduchá hra

Rychlá jednoduchá hra
Výborná hra pro celou rodinu
Jednoduchá pravidla
Lze hrát i s pětiletým dítětem
Rychle odehraná partie
naprosto úžasná a zábavná hra
hrajeme i s 5ti letým
moc moc doporučuji
jednoduchá pravidla
svižná hra
neváhejte a kupte
Znám hru, měli jsme půjčenou z knihovny, moc mě nadchla.
Super hra.
zabavna hra, u ktere jsme se vyborne nasmali a hrali ji nekolikrat dokola
krasne zpracovani
výborné pro menší děti, cca 4 roky
Skvělá zábavná hra pro celou rodinu :o)
Prodejce prodává bez českého návodu, nutno dohledávat na internetu :o(
Super, nenáročná, rychlá a vtipna
Rychlá hra, kterou můžou hrát jak dospělí, tak děti. Jedna z mála her, kterou chce se mnou hrát i můj pubertální syn. :)
Chybějící pravidla v češtině. Na internetu se samozřejmě stáhnout dají. Ale když už tam pravidla v mnoha jazycích jsou, mohla tam být i ta česká.
Doporučuji. Po ukázání hry v práci šly další 2 objednávky od kolegyň. :)
Veľmi jednoducha a rýchla hra. Super !! :)
Přijemná a zábavná hra. Děti velmi baví.
Uvítala bych lépe vysvětlená pravidla hry i jejich zpracování. Maličký papírek s pidipísmenky není to pravé.
Jednoduchá, rychlá karetní hra i pro menší děti
zábavná nejen pro předškoláky
dobře hratelná i ve dvou hráčích
vtipné obrázky
pobaví i prvek škození
jednoduchá pravidla, rychle odehráno
Je to hra od 5 let do 99
Jednoduchá, dynamická hra pro všechny věkové kategorie - doporučuji:)
Výborná, rychlá hra. Pochopí jí i malé děti, které ještě neumí písmena a číslice. Není potřeba žádné přípravy atd. Bezvadná, pevná krabička která se lehce nezničí jako u běžných karet.
Bohužel chybí český návod. Ale kupovala jsem na doporučení české deskoherní firmy- rodinky 4 Kavky, tak jsem našla videonávod od nich na YouTube,přímo s ukázkou hry.
Určitě doporučuji i pro nejmenší děti, rychlá hra na vyplnění dlouhé chvíle.
Sedí k věku.
Návody jsou ve francouzstine, to beru jako velmi špatný. Jsou tam varianty hry a na stránkách je přeložena jenom jedna.
Celá rodina se vždy skvělé pobaví.
Super hra! Baví celou rodinu ( děti 4 roky a 6let).Hrajeme dost často. Super na cesty-malý balíček karet.