Kvalitní zpracování karet.
Byl to dárek pro 2 leté dítě. Lze hrát dle návodu nebo si vytvořit vlastní pravidla.

Kvalitní zpracování karet.
super pro malé děti, rozvíjí pamět, znalost barev (u nejmenších), dobře se drží v ručičkách
Bála jsem se doporučeného věku, začali jsme hrát čerstvě od 4 let a dcery válely jak blázen. V mžiku pochopili pravidla. Hra je rychlá, zábavná a dokáže opravdu zaujmout ty nejmenší. Karty jsou odolné proti zmačkaní.
Naprosto senzační karty. Příjemná velikost i zvolený tvar a barvy. Určitě doporučuji.
Kvalitně zpracované odolné karty, jako jedna z prvních her naprosto skvělé. Syn 2 roky a 4 měsíce se naučil hrát během chvilky.
kvalitní tvrdý papír, jednoduché zpracování
chybí český návod
Skvělá hra, dceru baví!
Skvělá karetní hra pro školkové děti.
Chybí návod v češtině.
Supr rychlá hra na principu prší, buď se dává stejná barva nebo stejné zvířátko, baví dcerku od 2,5r i nás dospělé
Určitě doporučuji
Zábavná hra, jednoduchá pravidla (v podstatě jde o hru prší navrženou pro děti), zvládnou i děti mladší 3 let a baví i 7leté i dospělé. Tvrdé pevné karty, docela nezničitelné. U nás doma velmi oblíbená hra a už poněkolikáté zakoupena i jako dárek pro kamarády.
Pevné kartičky i pro ty nejmenší, hrajeme se synem 2,5 roku
Skvělá hra
Srozumitelné pro malé děti. S dcerkou si teď zahrají karty i starší bráchové. "Karbaníme" celá rodina:-)
Karty jsou pevné, dobře se drží. Hra jednoduchá na pochopení a pro děti záživná
děti hra baví
zvládne hrát i náš 2,5 letý syn
Parádní hra…kterou můžeme hrát celá rodina…nejmladší syn (2,5roku) děti 9 a 16let i my rodiče…super
Hra splnila očekávání…doporucuji
Skvělá hra pro nejmenší takové "prší"
Naprosto jednoduchá a zábavná hra, kterou pochopí i dvouleté dítě
Kvalitní, pevné kartičky
Doporučuji hru všem rodičům, kteří chtějí děti pomalu naučit hrát společenské hry.
Prší pro malé děti. Nejmenší si uvědomuje barvy a druhy zvířátek a starší (předškolák) pomalu objevuje intriky a nebo pomáhá mladšímu. Máme ji rádi.
I pro malé děti. Chápe syn 2,5 roku.
Jednoduché
Rychlé