Desková hra Recenze Dino Z pohádky do pohádky Retro edice

Recenze Dino Z pohádky do pohádky Retro edice

Zkroťte tříhlavého draka a unikněte obrovi či zlé ježibabě. Vyvarujte se peklu a najděte cestu až na hrad, kde vás čeká zasloužená odměna. Dokážete využít pomoci pohádkových bytostí a dostat se až do cíle? Klíčové vlastnosti - 2-6 hráčů - min. 45 minut zábavy - pro děti od 5 let - rozvíjí fantazii - dřevěné figurky z české dílny - retro edice Legendární Dino Z pohádky do pohádky Retro…

pris.knoblochova1. srpna 2025

Rozmanitost

davere17. července 2025

Dlouhá hra

Kvalita produktu nic moc. Špatně to dítě složí a hned se to roztrhne

masakova.radka17. ledna 2025

Hezké figurky

Tuto hru si pamatuji z mého dětství. Hrála jsem jí i s mými dětmi. A teď jsem jí pořídila mým vnoučatům. Na radosti ze hry čas nic neubral.

hana30. prosince 2024

Znám tuto hru z dětství

Janakonecnastarsi24. listopadu 2024

Pro děti je to nadšení, prostě jí milují

Registrovaný uživatel10. května 2023

brutalne skvela a zakerna hra

brana vraci na jezibabu a ze zlateho vrchu se neda dostat

Registrovaný uživatel24. března 2023

Nejlepší hra mého dětství

Registrovaný uživatel1. února 2023

Vhodné pro předškoláky,veselé barvy,správné zpracování

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

super hra

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Parádní hra a to nejen kvůli vzpomínkám na dětství, kdy jsme tuto hru hrávali. Při větším počtu hráčů nebo smůle na překážky zabaví i na hodně dlouho :o))

Neúplná pravidla. V některých situacích není úplně jasně definováno, kam přesně (na které políčko) se má figurka přesunout nebo jak má hráč postupovat. V některých bodech je to trošku spekulativní a tak je na hráčích, jak se domluví a jaké pravidlo si zvolí.

Hra je perfektní. Udělala radost nejen mě, jakožto retro vzpomínku na dětství, ale i přítelkyni, která tuto hru neznala a synovi, který ji objevil pod stromečkem. Všechny nás ta hra baví. Bohužel hra přišla poškozená, horní sundávací část krabice byla proražena. Balíček byl však v pořádku, proto to ve mě evokuje podezření, že prodejce zaslal poškozenou hru, aniž by nás na to upozornil. Pokud ne, omlouvám se za křivé obvinění, nicméně balíček by měl být zabalen tak, aby při přepravě nepřišel k újmě. Naštěstí herní plán ani zbytek obsahu poškozen nebyl, tak jsme to nechali plavat a neřešili reklamací.

Registrovaný uživatel30. října 2022

Tato hra je krásný návrat do dětství.

Registrovaný uživatel15. října 2022

Krásná ilustrace hry a originální dřevěné figurky.

Hra je určena jako dárek pod stromeček.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Vzpomínka na dětství

Figurky jsou lehce větší, než hrací políčka ale ničemu to nevadí

Registrovaný uživatel28. června 2022

dřevěné figurky

velmi zajímavá hra, znám z dětství, možná ještě pěknější figurky.Pořídila jsem hru pro vnoučata.

Registrovaný uživatel11. května 2022

Hru známe, vnoučata ji ráda hrají a chtěli ji mít doma. Líbí se nám dřevěné postavičky místo obyčejných figurek.

Jen drobnost - některé figurky mají dost velký podstavec a skoro se nevejdou na políčko.

Celkově jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel26. března 2022

- hra vhodná pre celú rodinu - prekvapenia na ceste - neočakávané návraty v hre - pochopiteľná aj pre menšie deti

Registrovaný uživatel17. března 2022

Velmi podobné originálu ...ale ne stejné Dřevěné figurky Dlouhá doba hrani

Podstava figurek je mírně větší než hráči políčka, nevadí to, ale mohlo by to být lepší Někdy až příliš dlouhá doba hraní

Registrovaný uživatel2. února 2022

Vzpomínka na dětství ,nyní ho hraje ráda moje vnučka.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Oblíbená retro hra

Hned při první hře se papírová hrací deska roztrhla

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Jsme spokojeni se zbožím i rychlým dodáním.