Víte, jak dělá česká žába? Kvak kvak. Víte, jak dělá slovenská žába? Nemlich stejně. A víte, jak dělá maďarská žába? Breki breki! A stejně budou dělat i rodiče, až zjistí, že hra Kvak! není vůbec tak dětská, jak na první pohled vypadá, ale že se u ní musí strategicky myslet a dokonce promiskuitně souložit!
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Dino Kvak
Žáby se nám zamilovaly. Tedy konkrétně dvě, které ale nepatří do stejné rodiny. Dokonce nejsou ani stejného druhu. A tak se jejich vztah setkává s takovým pochopením, jako poznali kdysi dávno i Romeo a Julie. A jako novodobý žabí Shakespeare se cítil Igor Polouchine, který se rozhodl vytvořit deskovou hru s názvem Kvak! Právě tu si vybrala do svojí stáje pro lokalizaci společnost Dino a to pro již skončený rok 2015.
Více naHodnocení: 100%
Rychlá a vtipná hra pro celou rodinu.Jednoducha pravidla zvládne každý.
Zbytečně velká krabice.
Báječný dárek.
Super hra, baví nás všechny.
Krásné postavičky žabiček.
Skvělá rodinná hra s dětmi :)
Krásné postavičky žabiček. Učí děti promýšlet tahy a další postupy a přitom může hrát i pětiletá.
přála si jej dcera k narozeninám, o prázdninách hrála u kamarádky a moc se jí hra líbila, druhá dcerka byla nadšená ještě víc, strávily tak hrou i s kamarády poměrně dlouhé hodiny hraním hry,takže za mne velké plus.