Desková hra Recenze Dino Exit úniková hra: Strašidelná vila

Recenze Dino Exit úniková hra: Strašidelná vila

Úspěšná úniková hra EXIT. Strašidelná vila je nová úniková hra, kterou můžete hrát doma. Zažijete s ní jedinečné dobrodružství, kdy budete muset vyřešit všechny rébusy a záhady, abyste odhalili vraha co nejdříve. Řešte rébusy, čtěte mezi řádky, objevujte i to, co na první pohled není vidět.

Registrovaný uživatel7. února 2022

Zábavná, přiměřeně těžká hra Jako obvykle krom karet ještě drobné rekvizity a nutnost použít i obal a další součástky

Bezva zábava, s dcerou jsme si ji moc užili

Registrovaný uživatel3. února 2022

super hra, hráli jsme tento typ hry úplně poprvé-4 hodiny, takže pro začátečníky celkem složité, důležité je vědět, že ke hře se používá úplně všechno, včetně krabice - to je celkem zásadní informace. Jinak bomba

Registrovaný uživatel9. února 2021

skvělá zábava

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Nejlepší exitovka! Neskutečné nápady a rébusy a ten poslední rébus, tak z jeho provedení jsme padli na zadek. Úžasné, dohráno přesně na silvestra pět minut před půlnocí. Královsk jsme se bavili.

Jde hrát pouze jednou! Herní materiál je nutno ničit.

Doporučuji! Jedna z nejlepších exitovek!

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

super hra pro starší děti a dospělé