Troufnu si říct, že AZ kvíz je poslední stále vysílaný pořad českého původu. Vymysleli jej v roce 1996 Jiří Stejskal a Eugen Sokolovský (spoluautor legendárních soutěží typu Hip hap hop nebo Kámen nůžky papír). Jeho originální herní princip zaujal nejednoho diváka a díky tomu se těší velké sledovanosti. To dokládá i fakt, že jej Česká televize vysílá nepřetržitě od ledna 1997. Pravidelným vysílacím časem se stala pátá hodina odpolední a pořadem nás z brněnského studia provází již třináctým rokem moderátorská dvojice Aleš Zbořil a Eva Machourková. Tato soutěž si nyní vysloužila i deskové zpracování, a tak se doma kdykoliv můžete vžít do kůže soutěžících a vyzkoušet si svoje znalostní hranice.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Dino AZ kvíz
Dobrá naučná hra. Děti moc baví.
Spousta otázek, ne moc lehké, určeno spíše pro dospělé.
Kvíz si vybral vnuk, ale je pro starší děti, musí se ještě něco naučit.
Podobné jako u předešlého zboží. Vybrali si jej vnoučata sama.
Je to dárek tak ještě nevím jak se bude líbit
Dobrý oddech.
pěkné provedení, super zábava, slušná cena
otázky střední až těžké, za mě o to hratelnější. Super hra
mohl být časovač
Poučné.
Mohla by být čsomíra.
Bezva hra.
Maximální spokojenost. Hra splnila naše očekávání.
velmi poučný, dobře zapamatovatelný, vyníkající
Zábavná hra pro celou rodinu
Parádní dovzdělání se
ale poradili jsme si
máme rádi vědomostní hry
- skvělá zábava
- z 90% zachována atmosféra TV pořadu
- vyřešení roztřelu hodem kostkou, ale pravidla si po domluvě můžete vylepšit podle svého
Fajn zábavná hra pro celou rodinu
Mě osobně chybí náhradní otázky, bylo by fajn kdyby to bylo řešené podobně jako v televizním pořadu. Házení kostkou je takové nedostačující
zábava pro rodinu
vědomostní odpočinek
Skvela zabava i pro dva,velka zadoba otazek