Mandlová, bezlepková, hmotnost 200 gMouka z loupaných mandlí je vhodná hlavně na výrobu makronek pro svoji jemnost. Mouka je vhodná na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka.
Informace o Diana Company Mouka z loupaných mandlí 200 g
Popis
Mouka z loupaných mandlí je vhodná hlavně na výrobu makronek pro svoji jemnost. Mouka je vhodná na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka. Tato 100% mandlová mouka je vhodná pro celiaky.
Výroba je prováděna tradičním způsobem pouze mechanickým namletím vybraných mandlí následně prosévaných bez ztráty tuků přírodně obsažených. Na rozdíl od mandlové mouky není zbavena oleje. Mandlová mouka se může použít jako náhrada běžné bílé mouky, lze konzumovat i bez tepelné úpravy.