Kocourek trpí na močové kameny. S tímto produktem se věc daří držet pod kontrolou a je bez potíží.

používá se při onemocnění močových cest
Pastu jsem objednala při ledvinové kolice, ale bohužel, zůstala nevyzkoušena, nepodařilo se mi do kocoura dostat :-(
jsme na začátku
Na doporučení
Rychle zabral
Akutně 2x denně,preventivně 1x týdně
dlouhodobě používáno na struvity
+ zadařilo se rozpustit pastou a dietou i větří kamínek , který by bylo nutno odstranit operativně
Funguje
byl mi doporučen veterinářem
Super. Doporučuji, opravdu pomáhá
Doporučeno p.veterjnářem s užíváním alespoň šesti měsíců.
Já a moje kočka jsme spokojené
Tento produkt mi doporučila známá , která s ním má dobrou zkušenost .
Mohu všem doporučit , memů kocourkovy opravdu pomohl . Jsem velmi spokojená .
Koupili jsme pastu Diafarm Urinary care ,má oranžový obal ,zde, na obrázku je jiná pasta, takže nějak nechápu proc..Takze píši recenzí k této pastě.Mícháme s tvarohem a vodou a Kocourkovi chutná,měl problémy s močením a po několika dnech je opět zdráv,takže doufám,že mu pomohla tato pasta.Krmim raději krmení pouze pro kastrované kočky ,než měl kocourek problémy,dostával různé granule,takže nyní pouze pro kastrované a i po vyléčení pastu občas koupím a dostává ji ve formě s vodou,tvarohem vše zamícháme, přidáme pastu ,ohřejeme a dostává tuto mňamky.Zatim musím zaklepat stále bez problémů močových cest.
Určitě se mě nelíbí, když někdo pošle k hodnocení jinou pastu,škoda že nejde vyfotit ta, kterou jsem koupila a o které píši hodnocení má oranžový obal,co je zde na obrázku nevím, je to velmi špatně vyfoceno a jako oranžová barva pasty,mě nepripada.Navic není k přečtení ani napis..Pro všechny má oranžový obal, je to pasta na problémy s močovými cestami Diafarm Urinary Care
Pomáhá
špatně se aplikuje pokud ho kočka nechce v potravě
Máme vyzkoušeno, pomáhá, v tomto obchodě za dobrou cenu
Kočce pastu natřu na packu a pěkně ji slíže.
Dobrá aplikace.Funguje jak má
Kocou má problém s močovými cestami a pasta zabírá
Kočičce chutná a zároveň pomáhá při dietě.
Malé balení
Používám na doporučení vt pro starou kočičku preventivně.