vrže

vrže
Já jsem spokojený nic nevrze jako moje stará židle montáž taky na pohodu a je to opravdu macek
Za ty prachy dobrá židle
myslím,že velmi kvalitní židle za tuto cenu. pevná ,těžká . I pro menší a silnější postavu dostačující
snad jen až trošku dlouhý sedák, protože na šířku je akorát.
super židle
Uvažuje se i výška postavy, to jsem jinde nenašel a právě to rozhodlo.
Chtěli jsme jinou barvu cerna/žlutá. Není....... a nebude???
Židle má zásadní konstrukční vadu, i člověk výšky 187 cm, má při úplně spuštěném sedáku, chodidla ve vzduchu. Píst je příliš dlouhý!!! VRÁCENÍ TOHOTO NEPOUŽITELNÉHO ZBOŽÍ BYL HOROR NA 2 MĚSÍCE. BYLO NUTNO PSÁT EMAILY A TELEFONOVAT NA VŠECHNY DOSTUPNÉ I RAFINOVANĚ UKRYTÉ KONTAKTY, TÉTO FIRMY (české zastoupení bylo zrušeno, tedy minimálně české kontakty). Nakonec bylo nutné křeslo zabalit a na vlastní náklady odeslat zpátky do Polska. Peníze zpět dorazily až po mnoha urgencích a až na 2 pokus, neboť účetní firmy nebyl schopen zadat správně v páru iban a jméno majitele účtu. Velké zklamání, neboť židle se zdála opravdu dobrá, jako jediná i látková v provedení pro vysokého člověka. Dříve jsme u firmy již nakupovali a bylo vše ok.
Opravdu obrovská židle
Kvakvakvalitní zpracování
produkt mě byl doporučen přáteli a sem ráda,že sem si ho koupila křeslo je prostorné a pohodlné ideálně koupit i s podnožkou která se výborně k němu hodí křeslo používám celý den a sem opravdu spokojena mohu vřele jen doporučit
Dostatečně velká, robustní, pohodlná.
Při opření do opěradla vrže. I přes "pořádné" dotažení šroubů židle vrže. U židla za tyhle peníze bych to nečekal.
špičková herní židle, skvělý materiál a bytelné provedení
za cenu se slevou není lepší poměr výkon cena, kdo chce nejen herní křeslo, ale i pohodlné sezení k počítači, televizi atd, tak berte
Židle je bytelná, sedí se parádně.
Ulomený boční kryt. Po výměně názorů ohledně dodání židle jsem už neměla nervy na reklamaci. Jde však jen o kosmetickou vadu, přilepíme jinak.
Za tu cenu super židle.
Rychlé dodání, spokojenost s produktem.
Židle Diablo X-Player 2.0 King Size je opravdu pro vysoké a mohutné osoby. Pokud měříte 180 cm, v pohodě Vám bude stačit židle Normal.
Jinak velká spokojenost, snadná montáž, nádherný design židle, vše je doladěné do detailu, včetně krabice, ve které je židle dodána. Vřele doporučuji!
Opravdu velká, pohodlná, podle syna-královské křeslo.
Super židle,nebolí záda,je pohodlná.
opravdu velká, kvalitní, těžká židle.
Koupeno King pro syna, uvažuji o stejné ve velikosti Normal pro mě do práce
Velmi pěkná robustní a kvalitní židle
Došla poškozená
zboží došlo lehce poškozené, zjištěno po rozbalení
obchod dále nekomunikuje, od 18.11. žádná reakce
příště si rozmyslím, jestli si od nich ještě něco objednám
Židle je velká, přesto elegantní, dobře ovladatelná, pohodlná. Složit ji bylo pro syna hračkou, což je pro mne plusem. Trochu jsme měli obavy, aby konstrukce nepoškozovala hranu desky stolu, ovšem konstrukcí židle jsme nadšeni.
Ještě jsme žádné neobjevili a to hledáme intenzivně :-)
Zadek jako v bavlnce ;-)))
Pozitivní recenze na internetu
Doporučení kolegů
Kvalitní zpracování
Jednoduchá montáž
Rozbalování i montáž je radost, precizně uloženo
Dárky
Velmi kvalitní produkt za pěkné peníze. Splnilo očekávání. I třeba taková maličkost, jako jsou přibalené rukavice a další dárky, ukazuje na zájem výrobce, přinášet něco víc.
Luxusní provedení, perfektní sezení..
Dvoje levé opěrátka, ale dá se přehodit, akorát je ovládání pokaždé na jiné straně... ale to se dá přežít...