Herní židle Recenze Diablo X-One 2.0 King Size

Recenze Diablo X-One 2.0 King Size

Díky této herní židli proměníte své místo u stolu v doupě opravdového hráče. U počítače je potřebné pohodlí, proto je židle vybavena extra pružnou HR pěnou. Sedák je široký a pohodlný, takže dlouhé posezení u počítače bude nyní o mnohem příjemnější. Měkký nastavitelný záhlavní polštář zaručí ideální pozici u počítače.

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

kvalitní provedení,jednoduché složení,je pohodlná.

Na 182cm je King Size velká,lepší by byla Normal Size.

Registrovaný uživatel16. března 2023

kvalitní zpracování

polštář za krk je moc masivní

perfektní výrobek

Registrovaný uživatel7. února 2023

zaujaly mě pozitivní recenze. po zkonstruování naprostá spokojenost. propracovaná pevná konstrukce, výborný design, funkční nástroje. produkt používáme denně

doporučuji a koupila bych si ho znovu

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Pohodlí, rozměry, kvalita

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Kvalita, design spokojenost

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Velikostně akorát. Ani moc malá, ani moc velká Bederní polštář hezky měkký Úprava sklonu opěradla - pomalu se na ní dá ležet Židle je dobrá pro každodenní sezení - záda z ní, klidně i po 6 hodinách, nebolí

Polštář za krk přišel trochu poničený a na mě je až moc tvrdý, ale je to o osobní preferenci. Nepoužívám ho

Doporučuji pro někoho, komu nevadí si malinko připlatit za velmi kvalitní židli. Za mě super

Registrovaný uživatel10. října 2022

jsi li Ty co uvažuješ o koupi křesla King size velikosti a maš od 190cm nahoru tak nevahej a nakupuj.Konečně se mi sedi pohodlně.puvodně jsem měl obavu s koleček ale nejezdi to když nechceš že byses musel ke stolu stale přitlačovat.

velmi spokojen