Opravdu to funguje :-)
Nevím. Jen opatrně, aby se sérum nedostalo na sliznici oka.

Di Angelo Cosmetics No1 Lash sérum pro prodloužení řas podle recenzí většiny uživatelů skutečně funguje a přináší výrazné prodloužení a zahuštění řas. Produkt je dobře snášen, nedráždí oči a vydrží dlouho. Někteří uživatelé však zaznamenali zpožděný nástup účinku nebo u nich sérum nefungovalo. Při pravidelném používání a trpělivosti se však většina recenzentů shoduje na jeho účinnosti.
Opravdu to funguje :-)
Nevím. Jen opatrně, aby se sérum nedostalo na sliznici oka.
Super sérum. Doporučuji.
Kupuji opakovaně, sérum opravdu funguje
Nedráždí oči
Používám měsíc a zatím žádné pozitivní změny nevidím.
Dám tomu ještě šanci s budu používat dál a pak napíši recenzi.
Řasy mám husté
Trvá to
Produkt jsem již používala a opravdu fungoval, řasy mně rostly delší. Nanášela jsem 1x denně pouze na horní víčko, takže vydržel déle.
Sérum splňuje svůj účel, cena přijatelná.
používám dlouhodobě a jsem spokojená
Řasy opravdu narostou,nutné aplikovat alespoň dva měsíce
Občas mírné pálení očí
opravdu funguje!! Poprvé jsem byla obdarována, teď už si ho kupuji.
Pouzivam serum jiz mesic a bohuzel se mi rasy nehly ani o 1 mm . Řasy mi zacaly vic padat a po ranu me oci pali . Nanaseci stetecek je za me taky spatny , zbytecne veliky. Serum od hairplus je za me Top bez vsech tehle zaporu. Uz neporidim .
Používám dlouhodobě
super, nejlepší sérum, mám již několikáté. Vydrží strašně dlouho
Jako jedna z mála značek di Angelo opravdu funguje a řasy rostou. Zpočátku jsem si nemohla zvyknout na molitanový štěteček, ale jakmile začaly řasy růst jsem v pohodě
bez alergie
Kupuji už podruhé, super účinek, řasy mám krásné a všichni se mě ptají, jestli jsou moje!
Lahvička vydrží opravdu dlouho
V tomto obchodě byl v akci za super cenu
Na doporučení. Růst řas opravdu přes pět mm. Produkt používám čtyři roky.
Dokonalé sérum, kupuji ho už 2 roky. Vystačí mi vždy na 6 měsíců, používám denně na noc. Nedráždí, oči nepálí, nepozoruji žádný negativní projev na víčkách.
Zkušenost po prvních 3 týdnech: řasy silnější, minimálně o čtvrtinu delší a obnovil se mi tehdy růst i u vnějších koutků, kde mi už dobré dva roky řasy téměř nerostly.
Zkušenost po dvouletém používání: stále perfektní efekt. Krásné, silné a hlavně dlouhé, husté černé řasy (je mi 46 let).
Budu kupovat i nadále.
Vzhledem k výdrži lahvičky je i vysoká cena přijatelná - brala jsem ji vždycky v akci za cenu okolo 1250 Kč. Teď je sérum bohužel podstatně dražší.
Dokonalost sama
Neviděla jsem zlepšení
Vypotřebovala jsem jedno baleni po cca třech měsících a byla jsem opravdu nadšená, takže pokračuji dalším balením a ejhle!
Řasy mi začaly neskutečně padat a přestaly růst. Neumím si to vysvětlit, dělám vše stále stejně! Buďto je druhé balení nějaký zmetek, nebo se sérum nesnese se slunečním zářením. Řasy mám nyní v katastrofickém stavu. Uměl by někdo poradit? Nejlépe kompetentní osoba. Děkuji.
Ze séra mám rozporuplné dojmy.
Pomáhá výborně